Флексибилити

84.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Флексибилити Аквасорс е отлична добавка за поддържането на здрави стави. Тази уникална комбинация от осем натурални съставки ще ви предпази от сериозни заболявания на ставите, независимо от начина ви на живот.

В сърцето на Флексибилити са висококачественият колаген тип II и Глюкозаминът, които работят в идеална синергия с останалите шест натурални съставки. Препоръчваме добавката както на активно спортуващите, така и на всеки от вас, който иска да подпомогне здравето на ставите си по естествен път.

Защо е важно да се грижим за ставите?

Нашите стави са много повече от няколко кости със слой хрущял върху тях. Остеоартритът засяга цялата става. Коста под хрущяла се променя, подутините се увеличават. Придвижването става трудно и болезнено. Мускулната сила намалява, а оплакванията се влошават с времето.

Има много причини за проблемите със ставите. Наднормените килограми оказват натиск върху тях, но наред с тях оказват влияние и наследствената предразположеност, никотинът, алкохолът, твърде малкото движение и неправилната диета.

Често до износени стави се стига и заради много повторения на един и същи движения. Това може да е дори интензивното използване на компютърната мишка, писането, скролването с един пръст по таблета или смартфона.

Интензивните упражнения също ви поставят в риск по отношение на износването на ставите. Както е вредно да се движите малко, така е вредно да претоварвате определени части от тялото. Когато тежестта не се разпределя равномерно по тялото и това се случва почти ежедневно, скоро се появяват болки, схващане, затруднено движение.

И тъй като за съвременния активен човек предизвикателствата са от всякакво естество, ви предлагаме да се погрижите за ставите, преди да започнат проблемите. Aquasource Flexbility е идеалната добавка за вас в това отношение.

Аквасорс Флексибилити дължи своя невероятен ефект върху здравето на ставите на своите осем уникални съставки:

Колаген тип II се намира естествено в организма и е много важен за хрущялната тъкан. При възпаление на ставите е препоръчително да се приема добавка, тъй като тя може да намали подуването и болката. Допълнителният прием на Колаген тип II, който се съдържа във Флексибилити Аквасорс може да ви облекчи при различни видове състояния, които водят до възпаления на ставите.

Глюкозаминът е малка молекула, която се произвежда в тялото ни, особено в хрущялната тъкан. Той е много важен за изграждането на нова тъкан, като защитава плътността на ставите. Приет като добавка, може да осигури допълнителни градивни елементи за хрущялната тъкан. А това би могло да предотврати по-нататъшното увреждане на ставния хрущял.

Аквасорс използва глюкозамин от растителни източници, а не от ракообразни, поради което може да бъде приеман от всички.

Тази съставка от естествен произход стимулира подвижността на ставите и тяхната устойчивост. Тя е като смазка, която прави костите и ставите по-гъвкави и подвижни. Може да се приема от вегани.

Маслиновите листа съдържат едни от най-мощните известни антиоксиданти. Затова и екстрактът от тях е водеща съставка от Flexibility Аквасорс. В него могат да бъдат открити 12 различни антиоксиданта, които действат изключително ефективно срещу свободните радикали.

Екстрактът от маслинови листа засилва кръвообращението в тъканите, които се намират около ставите. Това ви помага да се възстановите по-бързо след физическо натоварване.

MSM е органично съединение, което съдържа сяра и играе ролята на градивен елемент за основния протеин на косата: кератин. Но тази форма на органична сяра има и редица други ползи, включително и за здравето на ставите. Може да намали уврежданията, които са следствие на стареенето.

Хмелът съдържа много активни вещества, като алфа киселини, които са от съществено значение за ставите. Също така съдържа полифеноли с фитоестрогенни свойства, флавоноиди и над 20 етерични масла.

Хмелът помага и за храносмилането, стимулира храносмилателните процеси и допринася за по-добрата работа на лигавиците на стомаха.

Най-известните свойства на алое вера са: антисептично, бактерицидно, противовъзпалително и регенериращо. Алое вера може да облекчи възпалението, да намали болката и също така гарантира, че ставите няма да се износят допълнително.

Flexibility Aquasource съъдржа екстракт от алое вера, който е 200 пъти по-концентриран. Неговата роля в да подобри действието на останалите съставки в добавката.

Добре позната активна съставка на продукти за различни приложения. Тя е особено ценна за ставите, тъй като хидратира тъканите и действа като „смазка”. Привлича и задържа влагата в кожата, което помага за възстановяването на естествената кожна бариера. Една молекула от нея може да задържи до 1000 пъти теглото си във вода.

Не случайно хиалуроновата киселина е важна съставка от Flexibility Аквасорс. Тя допълнително подпомага здравето на ставите, но също така ви носи и редица други ползи.

Както виждате, съставът на Флексибилити е впечатляващ. Всяка една съставка е отлична сама по себе си, но заедно те работят в пълна синергия.

Ето и кои са основните предимства на Флексибилити на Аквасорс:

 • Силно присъствие на глюкозамин от растителен произход, така че добавката спокойно може да бъде приемана от хора на различни хранителни режими. Веганите могат да се възползват от Флексибилити, без да се притесняват, че ще нарушат диетата си. Повечето добавки за стави съдържат глюкозамин, получен от ракообразни.
 • Достатъчно количество колаген тип II от най-високо качество, за да подкрепите оптимално хрущялната тъкан.
 • Специален екстракт от маслинови листа, който допринася за доброто кръвообращение в ставите.
 • Opti-MSM за мощно противодействие на уврежданията, следствие от оксидативния стрес.
 • Пантентованата съставка Celadrin, която е естествен борец срещу възпаленията. Намалява болката и повишава подвижността на ставите, като поддържа тяхната еластичност.
 • Без глутен.

Прием на Flexibility

Можете да приемате от 2 до 4 капсули дневно от добавката. Препоръчваме ви да взимате по 2 капсули на ден, които е желателно да се приемат с храна. По време на хранене добавката се усвоява по-ефективно.

Ако вашият терапевт ви препоръчва определен график на прием, следвайте неговите препоръки. Но не превишавайте максималното количество от 4 капсули дневно. Изключение може да бъде направено само при остри оплаквания. Тогава е възможно да взимате три пъти по две капсули за кратък период от време до стабилизиране на състоянието ви. След това ви препоръчваме да преминете на поддържащ режим от две капсули дневно.

Странични ефекти

Флексибилити не съдържа вредни съставки, глутен, ГМО, консерванти, зърнени храни, лактоза, добавена захар, мая и други. Добавката се приема добре и не води до странични ефекти. Ако имате стомашни оплаквания, трябва или да намалите дозата, или да я приемате по друго врем на деня.

Много хора имат чувствителен стомах и им е трудно да приемат лекарства и добавки сутринта, дори по време на хранене. Ако сте от тях, просто преместете приема за втората половина на деня.

Мнения за Аквасорс Флексибилити

Във виртуалното пространство ще попаднете на стотици положителни за Флексбилити отзиви и това не е изненадващо. Това е единствената добавка, която предлага едновременно решение на трите основни проблеми на ставите: намаляване на възпаленията; възстановяване на тъканта и хрущяла; увеличаване на гъвкавостта.

Добавката се приема от хора на различни възрасти и дава добри резултати. Това показват и положителните за Флексибилити мнения и отзиви.

Много наши клиенти споделят, че забелязват видима промяна и вече не приемат движението като изпитание. А повече движение означава и по-добро общо състояние. Защото мускулите и ставите са създадени, за да се движат. Всяко обездвижване води със себе си редица други здравни проблеми.

Флексибилити на Аквасорс мнения: „Купих добавката за възрастните ми родители, защото и двамата страдат от остеоартрит. Усещаха скованост и болки при извършване на ежедневните си задължения. Редовният прием обаче намали болката и сега се разхождат с удоволствие всеки ден около блока. Започнах да пия добавката и аз, тъй като съм в менопауза и също имам болки в ставите и мускулите. Чувствам се по-добре и дори имам желание да спортувам.”

Ако и вие страдате от проблеми със ставите или просто искате да предотвратите евентуално бъдещи такива, ви предлагаме оригинален Флексибилити на изгодна цена. Много фактори от ежедневието ни, включително и някои храни, са вредни за вашите стави. Затова е изключително важно да помислете за тях, още преди износването им да е факт.

Поръчайте от нас на страхотна за Aquasource Flexibility цена и си върнете радостта от движението. Не се отказвайте от нещата, които обичате, защото страдате от болки в мускулите и ставите.

Всяка от съставките е проверена във времето и е внимателно подбрана. Синергичното действие на осемте съставки ще направи най-доброто за ставите ви. Независимо дали страдате от остеоартрит, износване на ставите, ревматоиден артрит, скованост, травми, хронична болка, Флексибилити ще подобри състоянието ви.

С няколко капсули дневно ще решите проблеми, които ви причиняват дискомфорт от години и понижават качеството ви на живот. Усещането, че можете повече ще ви вдъхнови да създадете и още положителни навици. Защото най-добри резултати се постигат с комплексни усилия. Осигурете си най-доброто за вашите стави – Аквасорс Флексибили на страхотна цена.

Грижата за ставите е от първостепенно значение, макар че много хора не си давам сметка за това. Обикновено започваме да се замисляме, когато болките и честите травми се превърнат в ежедневие. Ежедневно задръстваме ставите с токсини, а допълнителните негативни фактори като затлъстяване и обездвижване ускоряват тяхното износване.

Решете ставните си проблеми с едно единствено решение – Флексибилити Аквасорс. Поръчайте само с един клик и ние ще се погрижим вашата добавка да стигне до вас по най-бързия начин. Разгледайте и останалите ни добавки Аквасорс.

Състав

AquaSource Флексибилити Глюкозамин HCl, Колаген тип II с МСМ Хранителна добавка – 60 капсули Нетно количество – 35g

Съставки:

в препоръчителен дневен прием от 2 и 4 капсули:

 • Глюкозамин HCl – 460mg / 920mg

Осигуряващ:

 • Глюкозамин – 382mg / 764mg
 • Колаген тип II – 190mg / 380mg
 • Метил сулфонил метан MСM (OptiMSM®) – 100mg / 200mg
 • Екстракт от маслинови листа (18% Олеуропеин) – 80mg / 160mg
 • Комплекс мононенаситени мастни киселини (Celadrin®) – 80mg / 160mg
 • (Осигуряващ мононенаситени мастни киселини, малтодекстрин, гума арабика) – (41.6mg) / (83.2mg)
 • Алое Вера (200 пътиконцентрирано) – 30mg / 60mg
 • (Еквивалентно на 6g Алое Вера на прах)
 • Екстрактотхмел (4:1) – 30mg / 60mg
 • Хиалуронова киселина – 10mg / 20mg

Капсула: Емулгатор – желатин

Указания

Указания за употреба

 • Вземайте по 2 капсули дневно по време на хранене. За максимален ефект вземайте до 4 капсули дневно, освен ако здравен специалист не е препоръчал друго.
 • Предназначение: Хранителна добавка за подпомагане поддържането на гъвкави и еластични стави.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.
 • Предназначение: Хранителна добавка за подпомагане поддържането на гъвкави и еластични стави.

Производител: Nature’s Infinite Balance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Няма

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Мнения

Все още няма мнения.

Напишете първото мнение за „Флексибилити“