Суперантиоксидант с Пикногенол

88.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Супер антиоксидант Аквасорс е патентован антиоксидантен екстракт, който включва няколко уникални билки и каротеноиди, работещи в пълна синергия за стимулиране на имунитета и регенерацията след физическо натоварване.

Силата на този продукт е в уникалното действие на всяка една от неговите съставки и пълния синхрон помежду им:

Оксидативният стрес е в основата на много хронични и дегенеративни заболявания. Антиоксидантите са най-големите защитници на клетъчните компоненти от увреждане, причинено именно от него.

Житните кълнове са наситени с невероятно количество различни антиоксиданти. Те имат силата на защитят нашето ДНК от окислително увреждане, следствие на силния оксидативен стрес.

Често кълновете съдържат повече витамин С, полифенол и DPPH активност за елиминиране на свободните радикали от зрелите растения.

Като част от уникалния състав на Антиоксидант Аквасорс, те допълват действието на останалите съставки и значително увеличават общото фенолно съдържание и антиоксидантна активност.

Органичните водорасли на Аквасорс осигуряват голямо разнообразие от хранителни вещества, антиоксиданти, витамини, включително витамин В12, бета каротин и минерали като желязо.

Аквасорс добива водорасли само от силно минерализираното езеро Горен Кламат, на което се дължи уникалната им хранителна стойност. Органичните водорасли са чудесно допълнение към останалите съставки на Супер антиоксидант, тъй като самите те имат силно антиоксидантно съдържание.

Освен че са пълноценен и ефикасен хранителен източник от природата, органичните водорасли се усвояват лесно и се приемат добре от организма. Така бързо ви доставят енергия и намаляват умората, въздействат положително върху нервната и имунната система и подпомагат когнитивните способности.

Затова и Афанизоменон флос-акве са в голямо процентно съдържание в Суперантиоксидант.

Този патентован екстракт от кора на Френски морски бор е мощен антиоксидант, който стимулира кръвообращението и подпомага регенерацията след физическо натоварване.

Екстрактът е с високо полифенолно съдържание, което означава, че има мощно антиоксидантно действие. Той също така подкрепя здравето на кръвоносните съдове и подобрява цялостното здраве. Противовъзпалителният му ефект намалява възпаленията в организма и увеличава съпротивителните сили.

От всички микроводорасли Dunaliella Salina са най-богати на каротеноиди и бета-каротин. Каротеноидите са предшественик на витамин А, който допринася за силната имунна система, за нормалното състояние на лигавиците, за доброто зрение и здравия вид на кожата.

Каротинът може да достигне до 10% от общото тегло на Dunaliella Salina, което означава, че водораслите са мощен антиоксидант.

Червената боровинка помага за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища, използва се при камъни в бъбреците и уголемена простата. Действа ефективно при настинка, поддържа добрата микрокапилярна циркулация и спомага за доброто зрение.

Противовъзпалителният ефект на екстракта от червени боровинки допълва идеално действието на Водораслите Dunaliella Salina и патентования екстракт от кора на Френски морски бор – Pycnogenol, превръщайки нашия Суперантиоксидант на Аквасорс в незаменима добавка за вашето здраве.

Зеленият чай съдържа биологично активни съединения, известни като полифеноли. Те включват: фенолни киселини, флавоноиди, танини, лигнани и стилбени. Полифенолите са мощни антиоксиданти, които могат да намалят риска от много заболявания.

Като антиоксиданти полифенолите забавят и предотвратяват окисляването на липиди, протеини или нуклеиновите киселини в тялото. Улавят свободните радикали и намаляват оксидативния стрес, който свързваме със сърдечните заболявания, инфекции и възпаленията, алергиите, отслабването на имунитета, диабета, ревматизма и Алцхаймер.

Витамин Е е важен уловител на свободни радикали, който защитава клетките. Този мощен антиоксидант има различни задачи в тялото: да поддържа имунната система, да намалява щетите от агресивните кислородни молекули, да намалява увреждащия ефект на слънцето, да възстановява косата, да подобрява подвижността на ставите и други.

Всички тези уникални съставки допринасят за мощния антиоксидантен ефект на Аквасорс Суперантиоксидант с Пикногенол. Няма по-добра защита за вашите клетки от преждевременното стареене. А оксидативният стрес е навсякъде около нас. Получаваме го от вредните си навици, от вредните навици на другите, от слънцето, от силовите тренировки, от стресиращото ежедневие.

Аквасорс Супер антиоксидант – ползи

Трудно е да се справим сами със свободните радикали. Признаците за компрометирани защитни механизми са симптоми като умора, понижена работоспособност, хронично изтощение. Те говорят за излишък от агресивни кислородни съединения и отслабена имунна система.

Ако постоянно се чувствате уморени и апатични е време да включите Супер антиоксидант с Пикногенол в рутината си. Редовната му употреба ще ви помогне да се справите с умората и да си върнете жизнените сили. Защото, когато ви липсва енергия и жизнен тонус, всичко спира да ви интересува и трудно се справяте с ежедневните си задачи.

Един активен човек се нуждае от високи нива на енергия, особено ако спортува. Често е трудно да си доставите достатъчно антиоксиданти само с храната. Тук на помощ може да ви се притече нашия Аквасорс антиоксидант. Благодарение на високото съдържание на Пикногенол тази суперхрана може да ви донесе много ползи. А именно:

 • Защита от стареенето
 • По-лесно възстановяване след натоварване
 • Добро кръвообращение
 • Добри когнитивни функции
 • Насищане на организма с антиоксиданти и важни хранителни вещества
 • Силна имунна система.

Аквасорс Супер антиоксидант е лесен начин да си осигурите повече витамин В12, витамин Е и желязо.

Витамин В12 участва в обновяването на клетките и в множество метаболитни процеси. Следователно той е от важно значение за живота на всеки от нас. Не е трудно да разберете, че имате дефицит. Слабостта, липсата на енергия и умората могат да означават точно това. Причината за дефицита често е небалансираната или нездравословната диета.

Подобно на витамин С, трябва да си набавяте витамин В 12 чрез храната. А най-добрият начин да се подсигурите с достатъчно от него, е да поръчате Супер антиоксидант на Аквасорс, който ние ще ви доставим с бърза доставка.

Ползите от витамин Е вече коментирахме, затова нека обърнем внимание на минерала желязо. Този микроелемент от съществено значение за нашето здраве, тъй като играе централна роля в метаболитните процеси и транспортирането на кислород в кръвта.

Всяка клетка се нуждае от желязо за своя енергиен баланс. Дефицитът на този минерал води до намалена физическа работоспособност, наред с други здравни неразположения.

Благодарение на своя уникален състав Суперантиоксидант Аквасорс ще ви снабди и с достатъчно желязо, за да се предпазите от опасни дефицити.

Подкрепете здравето си  със Супер Антиоксидант на Аквасорс на топ цена от нашия онлайн магазин. Нужни са ви само две капсули дневно, за да се възползвате от всички предимства, които описахме по-горе.

Всяка съставка от всички Антиоксиданти Аквасорс е внимателно проучена и със собствено огромно значение за човешкото здраве. Комбинацията от всички тях обаче има реални ползи и води до забележителен ефект.

Хармоничните съставки внасят в организма всичко необходимо, за да функционира той правилно. Освен това Аквасорс гарантира, че добавките не съдържат ГМО и други вредни субстанции, затова ги препоръчва на цялото семейство. Единствено бременните и кърмещите жени трябва да ги избягват поради липсата на достатъчно доказателства за действието им при тях.

Мнения и личен опит на хора, които вече са изпробвали продукта

Много хора споделят личния си опит със суперхраните на Аквасорс във виртуалното пространство. Едва ли има по-коментирани добавки от тези на Аквасорс и форумите свидетелстват за това.

Предвид увеличаващите се фактори, водещи до оксидативен стрес, е нормално все повече хора да се интересуват от разпространяващите се лавинообразно за Супер антиоксидант мнения и дали има ползи от този продукт. Най-лесният начин да се убедите в безспорните им преимущества е да поръчате от нас, а ние ви обещаваме най-изгодната за Супер антиоксидант цена.

Когато оксидативният стрес е твърде много, тялото ви не може да се справи само със собствените си ресурси със свободните радикали. Това състояние влияе пряко и на имунния ви отговор при контакт с вируси и патогени. Слабата имунна система е сигурен начин да станете уязвими и да боледувате по-често.

С редовен прием на Антиоксидант на Аквасорс можете да намалите и болките след тежка тренировка. Интензивното натоварване води до синтезиране на повече кортизол, който благоприятства освобождаването на свободни радикали. Всичко това означава, че след силово натоварване се нуждаете от двойна порция антиоксиданти, за да си върнете баланса.

Приемът на желязо също има отношение към по-бързото ви възстановяване, а както казахме, той е част от състава на Антиоксидант на Аквасорс с Pycnogenol.

Разбира се, важно е също да хидратирате добре организма си, да се храните правилно и да спите достатъчно. А за допълнителна подкрепа ви предлагаме най-добрата за Супер Антиоксидант на Аквасорс цена.

За кого е подходящ Super Antioxidant на AquaSource?

Препоръчваме тази уникална суперхрана на активните и пасивните пушачи, на хората, които непрекъснато са изложени на изгорели автомобилни газове и токсини, на всички, изложени на стрес и с повишен риск от болести на сърцето и черния дроб. Добре е да я приемат и хората след 35-40 години като профилактика за забавяне на стареенето.

Дори да не спадате в тези категории, можете спокойно да се защитите от евентуални бъдещи здравни проблеми. Поръчайте само с един клик на най-добрата за Аквасорс Супер антиоксидант цена.

Състав

AquaSource Супер Антиоксидант с Pycnogenol® Хранителна добавка – 60 капсули Нетно количество – 35g

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 2 капсули:

 • Житен кълн – 740mg
 • Афанизоменон флос-акве (Органични водорасли от езерото Кламат) – 80mg

Естествено осигуряващи:

 • Витамин С – 7mg (8%*)
 • Витамин В12 – 0.7μg (28%*)
 • Витамин В5 – 0.8mg (13%*)
 • Желязо – 2.7mg (19%*)
 • Екстракт от боровинки (Vaccinium) – 4:1 – 30mg
  (Еквивалентно на боровинка на прах) – 120mg
 • Водорасли Dunaliella Salina – 20mg
 • Екстракт от зелен чай – 20mg
  (40% полифеноли) (Еквивалентно на 80mg Зелен чай на прах)
 • Екстракт от Гинко билоба (Gingko Biloba) – 50:1
  (Еквивалентно на 1 000mg Гинко билоба на прах)
 • Екстракт от кора на Френски морски бор (Pycnogenol®) – 20mg
 • Екстракт от Магарешки бодил – 20mg (80% силимарин)
  (Еквивалентно на 800mg Магарешки бодил на прах)
 • Натурален витамин E – 13.4mg α-TE (111%*)

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %.

Pycnogenol® е регистрирана търговска марка на Horphag Research Ltd. Използването на този продукт е защитено от един или повече американски патенти #5,720,956 / #6,372,266 и други международни патенти.

Указания

Указания за употреба

 • Вземат се по 2 капсули дневно само от възрастни.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Внимание: Консумацията на този продукт е препоръчително да се избягва по време на бременност и кърмене, освен ако лекар не е препоръчал друго.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.
 • Условия на съхранение: на хладно и тъмно място.

Производител: SpecialBalance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Витамин В12 допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора, както и за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.
 • Витамин Е допринася за предпазване на клетките от оксидативен стрес.
 • Желязото допринася за нормалната когнитивна функция.

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Внимание: Консумацията на този продукт е препоръчително да се избягва по време на бременност и кърмене, освен ако лекар не е препоръчал друго.

Мнения

Все още няма мнения.

Напишете първото мнение за „Суперантиоксидант с Пикногенол“