Програма Лесно начало

(2 клиентски мнения)

210.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Програма Лесно начало – мощен старт за вашето здраве

Нашата програма Аквасорс Лесно начало ви предлага висококачествено хранене, което ще ви донесе няколко предимства. Препоръчваме програмата на всеки нов наш клиент, който тепърва опознава здравословните ни продукти и не знае откъде да започне.

Така че ако никога досега не сте приемали хранителните добавки на AquaSource, нашата програма Лесно начало е най-добрият начин да започнете.

Три основни причини да включите в рутината си Aquasource Лесно начало още сега:

 • Достъпен и лесен начин на прием
 • Мощна подкрепа на способността на организма ви да елиминира токсините
 • Подобряване на храносмилателните процеси за повече енергия и жизненост.

Какво включва четириседмичната ни Програма Лесно начало Аквасорс?

Програмата включва четири уникални продукта, които ще ви осигурят всичко необходимо, за да бъдете здрави, жизнени и енергични.

Органични водорасли

Морските водорасли са не само богати на хранителни вещества, но също така и устойчив източник на храна. Можем да ги наречем истинско богатство от витамини и минерали, поради което не случайно са включени в програма Лесно начало Аквасорс.

Органичните водорасли поддържат здравата чревна функция и по този начин подобряват цялостната ви устойчивост. Те са отличен източник на калций, фосфор, магнезий, натрий, калий и йод. Съдържат и много желязо, което ги прави ценна храна за хората с дефицит на този минерал.

А всички с проблеми с щитовидната жлеза, е хубаво да не пропускат  AquaSource Органични водорасли, поради доброто й съдържание на йод. Той е важен за функционирането на щитовидната жлеза, паметта и концентрацията.

Освен това, водораслите Аквасорс ви носят 60% протеини, а също и важни антиоксиданти и бета-каротин. Те ви гарантират, че организмът ви ще получи витамин С, витамин В12 и витамин В5 в достатъчни количества с всяка една капсула.

Аквасорс добива водорасли само и единствено от езерото Кламат в Орегон. Точно тук синьо-зелените водорасли са най-питателни и с високи нива на изключително полезни хранителни вещества. Тяхната мощна хранителна сила е причината компанията да влага големи усилия от години в отглеждането и добиването им.

Водораслите Аквасорс са сред най-добрите естествени източници на протеини, които не образуват висока пикочна киселина, както всички животински протеини. Те се филтрират по специална технология за 100% чистота, която запазва ценните им хранителни вещества.

Патентованият процес на сушене на Аквасорс гарантира, че ще получите добавка с максимална хранителна стойност.

Основни ползи на AquaSource Органични водорасли:

 • Намаляване на умората
 • Балансиране на нервната система
 • Стимулиране на имунната система и умствената дейност
 • Повишаване на енергийните нива
 • Подпомагане на когнитивните функции.

Храносмилателни ензими

Храносмилателните ензими са протеини, отделяни в храносмилателната система, главно от панкреаса и тънките черва. Те са изключително важни за правилното храносмилане. Гарантират ни, че храната в стомаха ни ще бъде правилно разградена и усвоена.

Недостигът на храносмилателни ензими затруднява детоксикацията на тялото и това води до задържане на твърде много отпадъци. Те от своя страна увеличават оксидативния стрес, наред с други неща. Тези отпадъчни продукти могат да се натрупат в черния дроб, което го прави по-малко способен да детоксикира.

Един от начините да се справите с това е нашата програма Лесно начало Aquasource и по-специално добавката ни Аквасорс Храносмилателни ензими. За правилната детоксикация са ви нужни всички видове витамини, минерали и протеини, които можете да получите от нашата растителна смес.

Добавката съдържа също Аквасорс водорасли, което я прави още по-ефективна.

Бифидус Комплекс

Нашият стомах е дом на милиарди бактерии и други микроорганизми. Основната функция на чревната ни флора е да разгражда веществата, които не можем да разградим сами. В допълнение тя осигурява синтеза на необходимите вещества, като витамин К.

За да се поддържа добрият баланс в чревната флора, добрите бактерии трябва да преобладават. Така оставаме здрави.

Пробиотиците съдържат големи количества полезни млечнокисели бактерии. Тези бактерии балансират чревната флора, която се променя при боледуване и прием на лекарства като антибиотици. Този тип медикаменти убиват и полезните бактерии, наред с вредните. Това дава възможност на вредните бактерии да се размножават и да вземат надмощие.

Третата стъпка от Лесно начало на Аквасорс ви осигурява мощното действие на трите щама Bifidus в ефективна комбинация с Аквасорс водорасли. Това е всичко, което ви трябва за здрав стомашно-чревен тракт.

Лактобацилус

Щамът DDS-1, който е в основата на тази добавка, устоява на стомашната киселинност, жлъчните соли и разгръща мощното си действие в стомашно-чревния тракт.

Добавката ви снабдява с фолиева киселина и витамини от група В, които са важни за балансиране на холестерола. При редовен прием ще поддържате добър баланс на чревната флора, а това е важно за ефективното храносмилане и правилното усвояване на хранителните вещества.

Препоръчваме продукта и на хората с непоносимост към лактоза като превенция на лактазния дефицит.

Ползите от Програма Лесно начало са комбинация от ползите на добавките, които включва. А именно:

 • Зарежда ви с енергия и повишава защитните ви сили
 • Осигурява ви важни хранителни вещества, които обикновено липсват в диетата ви
 • Помага ви да елиминирате токсините
 • Регенерира стомашната лигавица и фибрите на тънките черва
 • Гарантира ви добро усвояване на храната, така че ценните хранителни вещества да стигнат до всички клетки в организма
 • Намалява риска от хранителни алергии
 • Помага ви да се справите със запека
 • Подобрява дейността на черния дроб
 • Минимизира щетите от свободните радикали
 • Регенериращо действие чрез поддържане на добри ензимни резерви

Поради всички тези ползи за здравето ви препоръчваме да започнете приема на Лесно начало по схема, особено ако имате хронични оплаквания. Всеки, който чувства, че се нуждае от по-сериозен тласък, за да се излекува по-бързо, за да укрепне след боледуване, да върне силата на имунитета си при спад, може смело да включи четирите висококачествени добавки от програмата.

Аквасорс Лесно начало се препоръчва и при анемия, особено ако тя е свързана с бедна на желязо диета и невъзможност за неговото усвояване по здравословни причини. Добрите нива на този минерал са важни за цялостното здраве, за имунната система и енергията. Така че ако цените здравето си се доверете на добрите за Лесно начало мнения на хора, които приемат добавките от години.

Как се пие Лесно начало – схема?

Ето и какво трябва да знаете за Аквасорс Лесно начало прием:

1 Седмица – Вземете 2 капсули Bifidus преди сън и 1 капсула Enzymes два пъти дневно, преди да консумирате храна

2 Седмица – Изпийте 2 капсули Acidophilus сутринта 40 мин преди закуска, 1 капсула Enzymes два пъти дневно преди храна и 1 капсула Algae и 2 Bifidus преди сън

3 Седмица – Вземете 2 капсули Acidophilus сутринта 40 мин преди закуска, 1 капсула Enzymes два пъти дневно преди храна и 2 капсула Algae и 2 Bifidus преди сън

4 Седмица – Приемът на Acidofilus е същият като седмица 2 и 3, а приемът на Храносмилателни ензими и Водорасли се увеличава по 3 капсули дневно.

Това е препоръчителната за Лесно начало схема, с която можете да започнете първия си прием на нашите добавки. Тъй като всяка добавка има своето важно действие, но също така е част от цялата програма Лесно начало в схема, опитайте се да я следвате възможно най-точно.

Също така е важно да пиете повече вода, за да подпомогнете действието на добавките. По възможност изберете пречистена или изворна вода. За оптималния на Лесно начало прием са ви необходими поне 2 литра дневно.

Правилната хидратация на тялото ще ви помогне и да избегнете сериозни здравословни проблеми. Ако не се поддържате добре хидратирани, ще затрудните детоксикацията на тялото си.

Така че като част от възстановителния ви процес с Аквасорс, включете в менюто си достатъчно вода.

Лесно начало – странични ефекти

Добавките на Аквасорс са качествени и с натурални съставки, поради което нямат странични ефекти. Разбира се, може да има известна реакция на организма ви, породена от детоксикацията. Възможно е да изпитате главоболие, да усетите лош вкус в устата, обрив. Дори да се случи на вас, просто увеличете приема на вода и проблемите ще изчезнат от само себе си.

Ако имате притеснения за възможните за Лесно начало проблеми със стомаха, просто не приемайте добавките на гладно. Много хора не се чувстват комфортно сутрин и предпочитат да изместят приема след закуска.

Най-честите мнения за Аквасорс Лесно начало са, че добавките се приемат добре и не водят до някакъв дискомфорт. Като при всяка добавка, е възможно да се нуждаете от малко време, за да свикнете със състава. Това се отнася за хората с чувствителен стомах.

Отслабва ли се от добавките в програмата Лесно начало?

Когато говорим за Лесно начало и отслабване, трябва да кажем, че това не е точно целта на програмата. Нейната основна цел е ефективно пречистване на организма от всички вредни вещества. Разбира се, положителното й въздействие върху физическото ви състояние, повишаването на жизнения ви тонус и подобряването на усвояването на хранителните вещества могат да доведат до отслабване.

Водораслите увеличават енергията ни, което пък от своя страна ни мотивира да спортуваме повече. А спортът повече от всичко друго може да ни доближи до мечтаните килограми.

Консумацията на повече вода също може да окаже влияние в това отношение. Нормално е, когато пиете повече течности, да не чувствате глад. Водата също така подпомага метаболизма и това допълнително ще насърчи загубата на килограми.

Много потребители в мрежата споделят положителни за Програма Лесно начало мнения и в това отношение. Не забравяйте, че добавките на Аквасорс са на първо място чудесен старт за вашето здраве, а това несъмнено ще доведе до успешен старт и за вашата нова фигура.

Доверете се на качеството и изберете Аквасорс Лесно начало на топ цена от нашия онлайн магазин. Станете част от щастливото семейство на Аквасорс и това ще ви донесе не само нова фигура, но и ново самочувствие. Когато се грижим за себе си, това си личи. Всичко около нас започва да се променя и то в положителна посока.

И сега, някои препоръки

Програмата Лесно начало обхваща основните нужди на тялото ви и може действително да направи много за вашето здраве. Имайте предвид обаче, че ако живеете нездравословно, не се движите достатъчно, имате лоши навици и не си доспивате, ще затрудните нейното действие.

Водораслите в комбинация с вредна храна и нездравословен във всички отношения живот могат да доведат до претоварване. И това е така, защото в тялото ви ще циркулират освен токсини от вредната храна и тютюнопушенето, но и отпадъците от пречистването на клетките.

В началото на приема на Аквасорс водорасли вашите клетки се „рестартират” и излизат от състоянието на „дрямка”. Те започват да изхвърлят складирани отпадъци в кръвта. Всички важни органи се включват в общата детоксикация. И ако те функционират правилно, този процес ще продължи с пълна сила.

Вие решавате дали ще помогнете на тялото си да се пречисти, или ще го затрудните. С всичко това искаме да ви обърнем внимание върху действието не само на добавките Аквасорс, но и на действието на токсичните навици върху опитите ви да направите нещо добро за себе си. Няма по-подходящ повод от приема на Лесно начало да промените живота си в положителна посока. Направете го още сега, защото ефектът определено ще ви хареса.

Изберете Аквасорс Лесно начало на страхотна цена от нас и подобрете здравето си. Сигурни сме, че това ще ви вдъхнови да направите още редица хубави неща за себе си. След първата крачка ще последват още и още, а не е изключено и да вдъхновите хората около себе си да преосмислят лошите си навици и да започнат да мислят повече за благоденствието си.

Бъдете добрият пример за другите! Запознайте се отблизо с програмата Лесно начало и почувствайте разликата. Всичко може да бъде прекрасно, когато сте здрави, нали така? Животът просто изглежда различен.

Разгледайте и останалите ни добавки Аквасорс и изберете тези, които отговарят на вашите нужди. Всяка една от тях е създадена с мисъл за вас, с мисъл за околната среда, с мисъл за бъдещето. Не оставяйте нищо на случайността, когато става въпрос за здравето ви.

Много наши клиенти продължават с приема на Водорасли Аквасорс и Храносмилателни ензими и след края на програмата Лесно начало.

Създайте добри навици и оптимизирайте имунната си система. Освободете се от токсините, за да бъдете по-жизнени и енергични. Помогнете на тялото си в ежедневната битка с вирусите, токсините и свободните радикали. Осигурете му мощен тласък с програмата Лесно начало, която ви предлагаме на страхотни цени. Станете част от нашето голямо семейство и мотивирайте близките си да се включат във вашето ново начало. Здравето е най-сигурната инвестиция, която винаги се отплаща!

Състав

AquaSource Органични Водорасли

AquaSource Органични Водорасли Хранителна добавка – 45 капсули Нетно количество – 18g

Съставки

Всяка капсула осигурява:

 • Афанизоменон флос-акве (органични водорасли от езерото Кламат) 300mg
 • Естествено осигуряващи:
 • Витамин С – 27mg (33%*)
 • Витамин В12 – 2.5μg (100%*)
 • Витамин В5 – 2.9mg (48%*)
 • Желязо – 10mg (71%*)
 • Витамин B5 – 0.6mg (10%*)

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ свежи органични водорасли от езерото Кламат. Сушени при ниска температура чрез нашия патентован процес на сушене BioActive Dehydration®.

Условия на съхранение: на хладно и тъмно място.

AquaSource Храносмилателни Ензими

AquaSource Храносмилателни Eнзими с AquaSource Органични Водорасли Хранителна добавка – 60 капсули Нетно тегло – 39.6g

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 1 и 2 капсули, в основа от оризово брашно:

 • Lithothamnion (червени водорасли) – 190mg / 380mg
 • Естествено осигуряващи:
 • Калций – 60mg (7.5%*) / 120mg (15%*)
 • Афанизоменон флос-акве (органични водорасли от езерото Кламат) – 60mg / 120mg
 • Естествено осигуряващи:
 • Витамин С – 5.4mg (6.75%*) / 10.8mg (13.5%*)
 • Витамин B12 – 0.5μg (20%*) / 1μg (40%*)
 • Витамин B5 – 0.6mg (10%*) / 1.2mg (20%*)
 • Протеаза – 60mg / 120mg
 • Амилаза – 50mg / 100mg
 • Бромелаин – 50mg / 100mg
 • Папаин – 50mg / 100mg
 • Лактаза – 20mg / 40mg
 • Липаза – 20mg / 40mg

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

Условия на съхранение: на хладно и тъмно място.

AquaSource Бифидус Комплекс

AquaSource Бифидус Комплекс и Органични Водорасли Хранителна добавка – 50 капсули Нетно тегло – 27g

Съдържание

в препоръчителен дневен прием от 1 и 2 капсули, в основа от оризово брашно:

 • Lithothamnion (Червени водорасли) – 235mg / 470mg
 • Естествено осигуряващи:
 • Калций – 75mg (9%*) / 150mg (18%*)
 • Афанизоменон флос-акве (органични водорасли от езерото Кламат) – 100mg / 200mg
 • Естествено осигуряващи:
 • Витамин С – 9mg (11%*) / 18mg (22%*)
 • Витамин B12 – 0.84µg (34%*) / 1.68µg (68%*)
 • Желязо – 3mg (21%*) / 6mg (42%*)
 • Бифидус Комплекс
 • Б. Брев, Б. Лонгум, Б. Инфантис, осигуряващ 4 и 6 милиарда CFU.

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

Условия на съхранение: на хладно и тъмно място.

AquaSource Лактобацилус

AquaSource Лактобацилус ацидофилус DDS®-1 с AquaSource Органични Водорасли Хранителна добавка – 50 капсули Нетно количество – 32.5g

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 2 и 3 капсули, в основа от оризово брашно:

 • Lithothamnion (червени водорасли) – 470mg / 705mg
 • Естествено осигуряващи:
 • Калций – 150mg (18%*) / 225mg (27%*)
 • Афанизоменон флос-акве (органични водорасли от езерото Кламат) – 200mg / 300mg
 • Естествено осигуряващи:
 • Витамин С – 18mg (22%*) / 27mg (33%*)
 • Витамин B12 – 1.68µg (68%*) / 2.52µg (102%*)
 • Витамин B5 – 2mg (32%*) / 3mg (48%*)
 • Желязо – 6mg (42%*) / 9mg (63%*)
 • Лактобацилус ацидофилус DDS®-1, осигуряващ 5 и 7.5 милиарда CFU

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

DDS® е търговска марка на UAS Laboratories LLC и е лицензирано използвана.

Указания

Указания за употреба

Седмица 1

 • По 2 капсули Бифидус преди сън
 • По 1 капсула Ензими, два пъти дневно, преди хранене

Седмица 2

 • По 2 капсули Ацидофилус сутрин – 40 минути преди хранене
 • По 1 капсула Ензими, 2 пъти дневно, преди хранене
 • По 1 капсула Водорасли
 • По 2 капсули Бифидус преди сън

Седмица 3

 • Както Седмица 2 и увеличете Водораслите до 2 капсули на ден

Седмица 4

 • Завършете програмата с Ацидофилус
 • По 1 капсула Ензими, 2 пъти дневно, преди хранене
 • Увеличете Водораслите на 3 капсули дневно

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ):

 • Витамините В12, В5 и С допринасят за намаляване начувството за отпадналост и умора.
 • Витамините В12 и С допринасят за нормалнатафункция на нервната и имунната системи.
 • Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.
 • Витамин С – за нормалното образуване на колаген за кожата и за освобождаване на енергия в тялото.
 • Желязото допринася за нормалната когнитивна функция.

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

2 мнения за Програма Лесно начало

 1. Стойка

  Пихме продукта около 2 месеца и сме много доволни

 2. zasssoppp@gmail.com

  Взимамхме го 2 месеца и има положителен ефект

Добавяне на мнение