Зелена енергия и Коластра (Колактив 3) – пакет Уелнес

(3 клиентски мнения)

197.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Зелена енергия и Коластра (Колактив 3) – пакет Уелнес, е мощна подкрепа за всеки от вас, която успява да отговори на предизвикателствата на активния начин на живот.

Препоръчваме Уелнес пакет Аквасорс на всички наши клиенти, които живеят здравословно и се грижат за себе си, но понякога имат нужда от малко помощ в ежедневието.

Стресът, умората и безсънието са ключови фактори за подкопаване на здравето. Само добрите намерения за съжаление не стигат. В някои случаи се нуждаете от естествени добавки за стимулиране на имунитета и поддържане на жизнения тонус. А Коластра  и Зелена енергия ще направят точно за вас.

Уелнес пакет включва две великолепни добавки: Colactive 3 и Organic Green Energy, които ще ви донесат редица предимства.

Organic Green Energy

Три естествено добити съставки, каквито са: органичните Аквасорс водорасли, органичната спирулина и алфалфа, превръщат тази добавка в незаменима подкрепа за всеки ваш ден. Редовният й прием ще увеличи енергията ви, така че да се справите по-лесно с умората.

Органични водорасли – Аквасорс добива водорасли само от езерото Горен Кламат, тъй като те са с най-висока хранителна стойност. Водораслите се сушат по патентован БиоАктивен процес на сушене, който запазва състава им в максимална степен.

Органична алфалфа – люцерната ви осигурява аминокиселини, минерали и други полезни хранителни вещества в концентрирана форма. Тя се усвоява лесно от организма и веднага се включва в действие за неговото оптимизиране.

Органична спирулина – Аквасорс използва спирулина от най-високо качество и с абсолютна чистота. Това гарантира високата й хранителна стойност

Колактив 3

Пълномаслената коластра е чудесен източник на протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали. Тя помага както за имунната защита, борбата със стареенето, подобряване на спортните постижения и увеличаването на чистата мускулна маса, така и поддържането на добро настроение и благополучие.

Коластра Колактив 3 ще ви помогне и в борбата с инфекциозните болести, като увеличи защитните ви сили. Една отлична хранителна подкрепа за вас, когато имунитетът ви е атакуван от безброй вируси и патогени.

Добавката е предназначена за активните хора, включително и спортистите. Можете да я включите в рутината си и за да подпомогнете храносмилателния тракт.

Колактив 3 и Зелена енергия са сред водещите добавки на Аквасорс и най-продаваните ни продукти. Това се дължи на високото качество на хранителните им вещества, които се усвояват лесно от организма. Едновременно се възползвате както от повишаване на вашите енергийни нива, така и от стимулиране на имунната система.

Как да приемате Коластра и Зелена енергия?

Ако стомахът ви сутрин не се бунтува, можете да приемате по две капсули Коластра 20 мин преди закуска. Вземайте ги с достатъчно вода, препоръчително пречистена или изворна.

Децата могат също да приемат Колактив 3 – по една капсула с повече течности или храна.

Тъй като Зелена енергия е важна добавка за жизнения ви тонус, също е добре да бъде включена в менюто сутринта. Хубаво е да я взимате преди закуска с чаша вода.

Разбира се, можете да разпределите количеството на двете добавки през деня. Важното е да ги приемате редовно, за да постигнете оптимални резултати.

Винаги, когато усещате, че ви липсва енергия и се разболявате по-често от обикновено, не се колебайте да си осигурите подкрепа с Коластра и Зелена енергия на Аквасорс.

3 мнения за Зелена енергия и Коластра (Колактив 3) – пакет Уелнес

 1. Мария

  Аз ползвам продуктите – т.е. давам на децата си и определено има ефект.

 2. Заркова

  Давам на децата целогодишно този пакает, защото излиза по-изгодно, но го комбинирам и с ЕМК. Трите в комбинация са „Триъгълника на здравето“
  Използвам и други продукти на фирмата, отразяват се изключително благоприятно на децата, защото разреждат боледуванията и им минава за два-три дни без усложнения.

 3. Заркова

  Давам на децата целогодишно този пакает, защото излиза по-изгодно, но го комбинирам и с ЕМК. Трите в комбинация са „Триъгълника на здравето“
  Използвам и други продукти на фирмата, отразяват се изключително благоприятно на децата, защото разреждат боледуванията и им минава за два-три дни без усложнения.

Добавяне на мнение