Остео Форте

100.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Аквасорс Остео Форте e суперхрана за вашите кости и стави, с която можете успешно да избегнете остеопорозата.

Изграждането на здрави кости е важно през целия живот. Нашето тяло непрекъснато произвежда кост, но също така и разгражда. До 30-годишна възраст ние натрупваме добър „запас” от кости, но след това тялото ни започва да разгражда повече, отколкото изгражда. В резултат на това общото количество кост намалява, а самите кости стават по-крехки и чупливи.

Въпреки че е хубаво да се грижим за костите от ранна възраст, никога не е късно да насърчим тяхното здраве с качествени добавки и повече движение. За съжаление започваме да мислим за състоянието на костите и ставите при появата на първите по-сериозни фрактури.

Остео Форте Аквасорс ще се погрижи за здравето на вашите кости и стави, за да живеете и работите пълноценно. Истината е, че някои фактори като напредването на възрастта и менопаузата при жените не могат да бъдат компенсирани само с балансирано хранене. Ранната менопауза повишава значително риска от остеопороза и тук добавките са повече от задължителни.

Osteo Forte Aquasource е уникална формула от най-важните нутриенти за здравето на костите и ставите, които работят в оптимална синергия помежду си. Над 90% от съставките са екологично чисти, което означава, че получавате продукт с много висок органичен рейтинг.

Ключови съставки:

 • Калций, доставен от екологично чисти водорасли

Аквасорс добива червени водорасли от чистите крайбрежни води на Исландия. Органичните водорасли ви осигуряват лесно усвоим калций, но също така и още 74 микроелемента, от които се нуждаете, за да сте здрави.

Калцият е от изключително значение за здравето на костите и ставите. Когато той е в недостиг, тялото ви се принуждава да го извлича от костите, което води до намаляване на костната плътност.

 • Витамин Д

Витамин D е важен за поддържането на здрави кости и гъвкави стави. Той допринася за техния растеж, а също и за правилното функциониране на мускулите ни. Витамин Д също е важен за усвояването на калция, така че тези две вещества са неразривно свързани.

Остео Форте на Aquasource ви доставя растителна форма на витамина от екологично чисти гъби.

 • Витамин К2

Приемът на витамин К2 има много важен принос за развитието на костите не само при подрастващите, но и при възрастните. Малко хора знаят, че ако започнат да го приемат редовно от по-млада възраст могат да избегнат или забавят остеопорозата.

Достатъчният прием на витамин К2 гарантира, че калцият ще достигне до правилните места в тялото. Остео Форте на Аквасорс е лесен начин да си осигурите повече витамин К2 в лесно усвоима форма.

 • Йонни минерали

Osteo Forte съдържа цинк и бор от по-лесно усвоимата йонна минерална форма. Цинкът стимулира образуването на костни градивни елементи като колаген. Участва в образуването на костно-изграждащи клетки и ги активира. Това позволява бърз растеж на ново костно вещество. Също така предотвратява загубата на костна маса, като укрепва костната плътност.

 • Аквасорс Органични водорасли

Органичните водорасли допълват действието на останалите съставки на Аквасорс Остео Форте и ви снабдяват с важни хранителни вещества. Получавате протеини, антиоксиданти, витамини и фибри с всяка капсула.

Мнения за Остео Форте

Суперхраната Остео Форте съдържа внимателно подбрани съставки, действието на които е обект на десетки изследвания. Така че никак не са изненадващи стотиците положителни за Остео Форте отзиви в мрежата.

„Дълго време приемах калций, витамин Д, витамин К2 и магнезий по отделно, но се затруднявах с толкова много добавки. Непрекъснато трябваше да помня кое е на свършване, за да си взема. Често и пропусках прием, защото трябваше да ги разпределям през целия ден. С добавката Остео Форте  буквално се родих. Всички важни минерали и витамини получавам накуп само в една капсула. По-спокойна съм и не съм пропускала прием.”

„Колебаех се между Колаген Плюс и Osteo Forte заради менопаузата, но в крайна сметка избрах Остео Форте. Не съм спирала приема изобщо, защото се чувствам по-жизнена и силна. През зимните месеци включвам в рутината си и отделно Органичен витамин Д, защото имам ниски нива.”

„Започнах да пия Остео Форте, откакто разбрах, че имам така наречените грацилни кости. Ниският ми индекс на телесна маса в съчетание с тях се оказаха причината за честите ми фрактури. Пия добавката вече една година и се чувствам чудесно. Дори се мотивирах да откажа цигарите и захарта, за да намаля факторите, предразполагащи към остеопороза.”

Това са част от получените мнения на редовните ни клиенти, които не ни изненадват. Ако искате и вие да се погрижите за ставите и костите си, поръчайте с един клик на страхотна за Остео Форте цена.

Състав

АquaSource Остео-Форте с морски органични водорасли, богати на калций и витамин К2 Хранителна добавка – 60 капсули

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 2 капсули:

 • Магнезий (Ulva sp (органични морски водорасли**) – 200mg (53%*)
 • Калций (богати на калций органични водорасли**) – 200mg (25%*)
 • Афанизоменон флос-акве (органични водорасли от езерото Кламат) – 20mg
 • Йонни минерали*** – 24mg
 • Цинк (цитрат) – 10mg (100%*)
 • Протеаза (10 000 UT/g) – 10mg
 • Амилаза (50 000 KBU/g) – 6mg
 • Липаза (10 000 U/g) – 6mg
 • Бор (натриев борат) – 1mg
 • Витамин K2 Vital® Delta – 40mcg (53%*)
 • Витамин D2 250 IU (като органични гъби на прах**) – 6.5mcg (125%*)

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

Над 90% от съставките са органично произведени.

***Естествено добити от Голямото солено езеро, Юта, САЩ.

Указания

Указания за употреба

 • Вземат се по 2 капсули дневно по време на хранене.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

Производител: Nature’s Infinite Balance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Магнезий, калций и витамин D за нормалното функциониране на мускулите и поддържането на здрави кости, и магнезий за редуциране на умората и постоянната отпадналост.
 • Витамин К за поддържането на нормални кости.

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Мнения

Все още няма мнения.

Напишете първото мнение за „Остео Форте“