Органични АФА водорасли – 120 капсули

(3 клиентски мнения)

139.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Водораслите са източник на живот от незапомнени времена за човека. Те работят в полза на цялостното ни здраве, влияят еднакво добре и на психиката и настроението ни, и на чревната ни флора. Веднъж след като ги включите в рутината си, вероятно никога няма да се откажете. И това е нормално – начинът, по който ви карат да се чувствате, е незаменим.

Вече четвърт век Аквасорс развива своята идея, че природата създава най-добрата храна за човека. Следвайки тази максима компанията създава натурални хранителни добавки, с които цели да насърчи здравословния начин на живот. Във всички тях се използват съставки с доказан естествен произход, носещи единствено ползи за всички нас.

AquaSource не е просто производител на добавки и продукти за красота. АкваСорс е добрият пример, едно голямо семейство, което не спира да се разраства година след година. Компанията е ангажирана с редица обществени проекти, развива мащабна благотворителна дейност и се грижи за природата.

Един от най-популярните продукти на Аквасорс са Органичните Водорасли АФА. Те присъстват и в някои от другите добавки на компанията, за да увеличат ефективността на активните им съставки. Най-силен е ефектът им е, разбира се, в концентрираната форма – капсулите ORGANIC ALGAE.

Капсулите Органични АФА водорасли съдържат свежи органични водорасли с високо качество, които се добиват единствено и само от езерото Горен Кламат в Каскадните планини, Южен Орегон, САЩ.

Какво точно представляват органичните синьо-зелени водорасли АФА?

Езорото Горен Кламат се намира в южната част на Орегон. Пустинното езеро е защитено от планинска верига от всички страни и може да бъде труднодостъпно за хората. Захранва се от 17 богати на минерали реки, които му осигуряват тонове минерализирана вода от околния вулканичен басейн.

Преди около 7000 години мощна вулканична експлозия става причина за изтичането на плодородна вулканична пепел от басейна на кратера през множеството потоци и реки в езерото Кламат. В местността и до днес можете да станете свидетели на уникална флора и фауна. Областта е известна с идеалните си климатични условия за отглеждането на Кламатски водорасли АФА.

Като диворастящ цял организъм всяко кламатско водорасло има по-висока хранителна плътност от всеки друг познат на човека хранителен продукт. Синьо-зелените водорасли са считани за първите организми на земята. Те произвеждат кислород и живеят от светлина, въглероден диоксид и хранителни вещества, разтворени във водата.

В езерото Кламат няма вредни бактерии, тежки метали, пестициди, инсектициди и хербициди. Слънцето грее около 300 дни в годината, което е идеално за растежа на водораслите АФА. Те се възпроизвеждат на всеки 20 минути в тази здравословна вода, което позволява да бъдат извлечени по много устойчив начин.

Висококачествените органични водорасли Аквасорс са без ГМО, избрани от експерти с дългогодишен опит и добивани в едно от най-чистите езера в Съединените щати. Беритбата им се извършва само по време на оптимален растеж, когато питателните зелени водорасли АФА са най-свежи и хранителни. Ефектите им са пряко свързани с процеса на прибиране на реколтата.

С помощта на модерни, съвременни методи за филтрация и екстрация, Аквасорс може да ви гарантира абсолютна чистота. В добавките не присъстват характерните за много подобни продукти пълнители, носещи ако не вреда, то излишни калории. Съставът на нашите продукти е максимално близък до веществата, които тялото ни вече познава и поради това усвоява ефективно и бързо.

Водорасли АФА – ползи:

Добавките със зелени водорасли Аквасорс са витаминозна бомба и отличен източник на протеини. Всяко водорасло АФА съдържа фитонутриенти и хлорофил, които освен всичко друго предпазват кожата от стареене, помагат при депресия и помагат за по-добър сън.

Органичните Аквасорс водорасли АФА съдържат цели 65 витамина и минерала и пълноценен протеин. Това означава, че обхващат всички основни аминокиселини. Като напомняне: хората не могат да синтезират сами всичките 20 необходими аминокиселини, поради което трябва да бъдат получени от храната и/или добавките.

През последните години се заговори усилено за силата на имунната система и нейната важна роля в неутрализирането на вирусите. Водораслите обаче не са нещо ново, когато говорим за подсилване на имунитета. Тяхното действие е известно от десетилетия и подкрепено от редица проучвания.

Още през 2000 г. проучване установи, че водораслите поддържат естествената „патрулна” функция на клетките убийци и я увеличават с до 40%. Тази функция гарантира, че ще се отървем от вирусите навреме, преди да ни разболеят сериозно.
Мобилизацията на лимфоцитите и моноцитите може да се наблюдава в рамките на два часа след приема на водорасли от езерото Кламат. Броят на кръвните клетки, особено Т-лимфоцитите, се увеличава.

Това подкрепя тезата, че зелените АФА водорасли съдържат невро- и имуноактивни вещества, които стимулират комуникацията между мозъка и стомашно-чревния тракт. Сигналите от червата към мозъка на свой ред генерират сигнали от мозъка към лимфните възли, които следва да осигурят освобождаването на хемокини. По този начин се стимулира имунната система и има добри ползи от приема на тази добавка.

Водорасли АФА за нервната система? Може би ще ви е интересно да прочетете за АФА водорасли Аквасорс мнения, отзиви и съвети в мрежата? Почти всеки, който ги приема редовно, съобщава за подобрение в настроението и жизнения тонус.

Изглежда Afa Aquasource е истинско „гориво” за мозъка. Биофотоните, присъстващи в големи количества в афа-водораслите, преминават през кръвно-мозъчните бариери безпрепятствено и влизат директно в мозъка. Там те спомагат за изграждане на невронни кръстосани връзки между мозъчните полукълба. Това ни прави по-будни, по-интуитивни, по-балансирани и по-креативни.

Проучване в Мексиканския университет показа, че водораслите АФА стимулират определени части на мозъка. Изглежда водораслите АФА при депресия също имат добър ефект, особено ако тя е хронична. Още повече, че водораслите снабдяват мозъка с важни есенциални киселини, което подобрява неговата функция.
Не случайно за добавките с Афа водорасли мнения в положителна насока има от десетки популярни личности, опознали безспорните им преимущества както за психическото здраве, така и за физическото.

Afa Aquasource може да ви помогне да стимулирате кръвоносната си система като подпомогнете кръвообращението в тялото. Това несъмнено означава, че се подобрява снабдяването с хранителни вещества на всички клетки.

По принцип усилия като ходене, бягане и спортуване изобщо поддържат кръвообращението. Кръвта пренася по-ефективно веществата до клетките, които абсорбират енергията ни. За съжаление твърде много активност също може да причини претоварване. И тогава се появяват болките в мускулите и сухожилията.

Когато травмираме глезен, лакът или подколенно сухожилие кръвообращението до тях намалява. Ето защо винаги трябва да търсим баланса както в храненето, така и във физическата дейност. Добавките Аквасорс могат просто да ни подпомогнат в ежедневните цели без риск за здравето.

Както казахме, Aquasource водорасли сега и на страхотна цена, са истинско изобилие от витамини и минерали. Едно от най-важните им предимства е богатото съдържание на витамини от група В, витамин С, витамин Е и бетакаротин. Ето защо!

Витамин В12

Аквасорс водорасли съдържа витамин В12, който е добър за клетъчното делене, образуването на кръв и нервната функция. Витамин в12 всъщност не е единичен витамин. По-скоро това е група витамини, наречени „кобаламини”, които играят важна роля в разграждането на някои мастни киселини.

Витамин В5

Още един важен витамин, естествено осигуряван ви от микроводорасли АФА. Той е добър за енергийния метаболизъм и натрупване на невротрансмитери, които захранват мозъка. Витамин В5 е част от коензим А и играе решаваща роля в разхраждането на мазнини, въглехидрати и различните аминокиселини.

Помага за превръщането на храната в енергия, която тялото ни може да използва за своите функции. Витамин В5 намалява умората, тъй като подпомага развитието на невротрансмитера ацетилхолин, затова и го наричаме храна за мозъка.

Витамин В9 – фолиева киселина

Тя е добра за метаболизма, имунната и нервната система и намаляването на умората. Фолиевата киселина е от съществено значение за различните метаболитни процеси, за клетъчното делене и формиране по-специално.

Витаминът също участва в производството на кръв и гарантира, че деленето на клетките се повтаря отново и отново. Препоръчва се по време на бременност, тъй като стимулира растежа на майчината тъкан.

Витамин Е

Органичните АФА водорасли Аквасорс съдържат и витамин Е, на който дължат антоксидантните си свойства. Този витамин има мощно действие в забавянето на процесите на стареене. Най-простичко казано, това вещество предпазва тялото ни от вредните вещества отвън.

Ние наричаме тези вредни вещества свободни радикали, които могат да бъдат изключително агресивни и да причинят увреждане на клетките и тъканите. Витаминът например, помага за защитата на клетките срещу окислително увреждане от ултравиолетова радиация и замърсяване на въздуха.

Той е мастноразтворим, което все пак означава и че не трябва да се прекалява с количеството му. Нашето тяло абсорбира мастноразтворимите витамини от храната и ги съхранява в черния дроб и тъканите за момента, в който те бъдат необходими.

Може ни не знаете, но дефицитът на този витамин може да причини анемия. За щастие сериозните симптоми са много редки, въпреки това е добре да не допускате недостиг на който и да е витамин и минерал.

Витамин С

Органичните водорасли Аквасорс са добър източник на витамин С, а както знаем, той е много важен за цялостното ни здраве. Известният с антиоксидантните си свойства витамин ни помага да защитим клетките си от увреждане и да насърчим заздравяването на раните. Освен това улеснява усвояването на желязото от храната и производството на невротрансмитери като допамин.

Редица изследвания показват положителното влияние на витамина при настинки, като намаляват тяхната продължителност, особено в студените райони и при хора, които се занимават с интензивни спортове.

Твърде ниските нива на витамин С в организма могат да бъдат съпроводени с умора, болка в ставите, проблеми с венците, анемия.

Така че приемът на нашите добавки АФА Аквасорс ще подсилят организма ви и в това отношение. Превенцията е много важна през студените месеци, когато сме подложени на атаката от безброй вируси и патогени. Само силната имунна система може да даде силен отпор на нашествениците и да ни избави от тежкото боледуване.

Бетакаротин

Органичните водорасли на Аквасорс съдържат и бетакаротин, който ние преобразуваме във витамин А. Той е важен за устойчивостта, зрението и растежа, а също така за здравето на костите, зъбите, кожата и косата.

Бетакаротинът има следните здравни ефекти в организма:

 • Антиоксидантно действие за защита на здравите клетки и тъкани
 • Когато изискваме много от тялото си, като например силови тренировки, стрес или тежка физическа работа, се нуждаем от повече витамин А за антиоксидантна защита
 • Защита на кожата от UV радиацията.

Прием

Органичните АФА синьо зелени водорасли са много лесни за усвояване от организма, особено в сравнение с животинските протеини. Те нямат твърда клетъчна стена като водораслите хлорела, например. Тяхната клетъчна стена е течна и нагъната като мозък. Това води до много голяма повърхност за абсорбиране на хранителни вещества.

Известните в цял свят кламатски водорасли могат да се приемат с други хранителни добавки или лекарства. Препоръчваме ви да започнете своя Аквасорс Алгае с три капсули на ден. Можете да разпределите приема на два пъти, като е желателно това става половин час преди хранене. С малко вода или сок органичните водорасли от Кламат са уникални по своята смилаемост и способност за асимилация.

95% от хранителните им вещества могат да бъдат използвани директно от тялото. Постепенно увеличете капсулите колкото ви е необходимо, но не вземайте повече от десет на ден.

За деца е възможно да натрошите таблетките. Препоръка: Сложете фино смляна таблетка в сладко плодово кисело мляко. По правило, за деца се препоръчва половината от дозата за възрастни.

Тъй като витамин С влияе върху структурата на хлорофила, е препоръчително водораслите да не се приемат с богати на този витамин плодове или напитки.

Приемът на хранителна добавка АФА може да противодейства на недохранването или последствията от лошата диета в краткосрочен план. Но те не са заместител на балансираната диета, затова не подценявайте значението на добрите хранителни навици.

Също така се опитайте да увеличите количеството течности. Това ще направи ефектът от Algae Аквасорс по-оптимален.

Ако имате някакви колебания дали ще понесете добре водораслите АФА, започнете приема с една капсула на ден през първата седмица, втората седмица увеличете на две на ден и така стигнете желаната доза. Тялото реагира на водораслите, когато е свръхстимулирано. Ако това се случи, просто коригирайте дозата и дайте време на тялото си да свикне с нея. По-късно можете да опитате постепенно да увеличите капсулите.

Странични ефекти

Обикновено няма странични ефекти при употребата на посочените дози на добавката АФА на Аквасорс. Не е изключено, разбира се, да изпитате известно стомашно неразположение, ако сте с чувствителен стомах. В този случай е най-добре да намалите дозата с една капсула. Също така, ако не почувствате благоприятен ефект, можете да увеличите дозата с една капсула.

Твърде високите дози обаче не е изключено да причинят стомашни оплаквания, метеоризъм и коремна болка, затова бъдете внимателни с приема, за да избегнете евентуални странични ефекти.

Ако искате да оптимизирате своето здраве, помислете за зелени водорасли Аквасорс. В променливото време те са едно устойчиво решение. Ползите им са се доказали през годините, така че можете да бъдете спокойни за тяхната безопасност. Ние ви предлагаме изгодна за водорасли АФА цена, гарантирано качество и бърза доставка.

Тъй като водораслите ви дават енергия, е хубаво да приемате част от дневната си доза сутрин. Ако трябва да работите до късно през нощта, можете да вземете последната си капсула вечер, но ако искате да спите, по-добре не го правете.

Изберете своята добавка АФА на добра цена от нашия онлайн магазин.

Хашимото и AFA водорасли

Какво представлява това заболяване? Става въпрос за заболяване на щитовидната жлеза, при което тя се възпалява и в дългосрочен план става недостатъчно активна. Това засяга много системи и органи на тялото.

Веществата, които навлизат в тялото са третирани като чужди, което активира имунната система. Тя реагира като произвежда антитела, целта на които е да се борят за нашествениците. Това е имунологичен възпалителен отговор.

При автоимунните заболявания, каквото е и Хашимото, тялото ни произвежда антитела срещу собствените си клетки. И те могат да увредят щитовидната жлеза, което ще я накара да функционира по-слабо.

Нашите органични АФА водорасли могат да станат част от лечението на Хашимото. Можете да започнете да приемате три капсули дневно за 14 дни, двадесет минути преди храна. Следващите 14 дни можете да продължите с четири капсули дневно. Това ще стимулира ефекта на водораслите.

Ако се интересувате от повече за водорасли АФА мнения, можете да потърсите в мрежата отзиви на хора с това заболяване.

Детоксикацията, която водораслите АФА осъществяват активно в организма ви, може да има изключително благоприятен ефект и при Хашимото. Изчистването на тъканите и клетките от отпадъците е възможно да възпрепятства имунната система да ги атакува. И това ще спре производството на антитела.

Следователно хората, засегнати от автоимунни заболявания, имат реални шансове да намалят прогресията им и дори да спрат развитието им, ако предприемат комплексни действия за детоксикация. Тук Aquasource водорасли може много да помогне.

При бременност

Органичните Aquasource водорасли имат положителен ефект при бременните жени и кърмачките. Има десетки отзиви за АФА Аквасорс и мнения, че бременността протича по-леко и бъдещите майки се чувстват по-енергични и свежи, дори в последните месеци.

Освен това, както вече споменахме, AFA водораслите са отличен източник на желязо и витамин В12. Техният недостиг може да повлияе негативно на вашата устойчивост. Това в комбинация с безсъние, малко движение и различна диета не е изключено да ви предразположи към вирусите и патогените.

АФА водораслите имат потенциала да повишат устойчивостта ви и да ви одтсвят полезни микроелементи, най-вече желязо и витамин В12. Те също така ще балансират нервната система за една спокойна и лека бременност.

Аквасорс синьо зелени водорасли АФА на добра цена е предложение, което определено си заслужава вашето внимание. Предлагаме ви съвършения баланс от ценни хранителни вещества, който ще насърчи здравето ви по естествен път. Всички витамини и минерали в кламатските водорасли са в пълна хармония с човешкия организъм.

За отслабване

Всички основни биохимични процеси в тялото изискват енергия. Тя обикновено идва от различните хранителни вещества, които получаваме с храната. Централната част от енергийния пакет на тялото заема протеинът. Освен водата, той е най-разпространеното вещество в здравото човешко тяло. Протеините са изградени от аминокислеини и съставляват 90% от хемоглобина.

АФА съдържа повече протеин от всеки друг растителен и животински организъм. Има 22 аминокиселини, от които 8 са основни и трябва да се набавят от храната. Без подходящи количества от тях, някои телесни тъкани причиняват преждевременно стареене, загуба на памет, лошо интелектуално представяне, липса на мотивация.

Важна причина, поради която протеините могат да ви помогнат да отслабнете е, че поддържат и възстановяват мускулите ви. Поради функциите, които те имат, влияят пряко върху изгарянето на мазнините. Колкото повече мускулна маса имате, толкова повече енергия изразходва тялото ви през деня.

Включете в рутината си нашите АФА Аквасорс на топ цена и се радвайте на здраво и стройно тяло. Дори отслабването да не е ваша цел, добавката със сигурност ще повлияе положително и на жизнения ви тонус. Когато сте пълни с енергия, е нормално да искате да се движите повече. А движението, както знаем, е не само здравословно, но и стимулиращо за изгарянето на мазнините.

А ако сте на диета, органичните ни кламатски водорасли на чудесна цена ще ви предпазят от сериозни дефицити. Те също така ще ви подкрепят в изхвърлянето на токсините. Така хем ще губите сантиметри от талията си, хем ще пречистите организма си от токсини. Опитайте нов хранителен режим, който ви кара да се чувствате здрави и жизнени, а не слаби и уморени.

Ако търсите изгодна за Aquasource водорасли цена, разгледайте нашите изгодни предложения със забележителна хранителна плътност. Редовният им прием ви гарантира положителен ефект в много направления.

За кого са подходящи водораслите АФА?

Независимо дали спортувате активно, или живеете стресиращо, храните се балансирано, или спазвате специална диета, водораслите Аквасорс са едно разумно решение за цялостна подкрепа. Особено в зимния сезон всички ние се нуждаем от малко помощ, за да запазим жизнения си тонус.

Когато разчитаме само на храната, а същевременно често я пренебрегваме, е напълно възможно да развием различни дефицити. Хората, които се хранят еднообразно и ограничено, не успяват да си набавят всичко необходимо за оптимално здраве.

За водорасли Аквасорс има много положителни мнения и то от хора от различни възрастови групи. Това е добавка за цялото семейство! Помислете не само за себе си, но и за близките си и включете водораслите в своя хранителен режим.

Нека обобщим защо е добре да приемате синьо зелени водорасли АФА на супер цена от нашия онлайн магазин:

 • Високо съдържание на витамини, минерали и по-специално на бетакаротин – най-високите нива от всички познати източници
 • Високо съдържание на хлорофил – по-високо от това на всички растения и други известни живи организми
 • Високо съдържание на протеини
 • Полиненаситени мастни киселини, които съставляват 25% от теглото на нашия мозък и се намират в много високи концентрации на водораслите АФА.
 • Подкрепа на имунната и нервната система
 • Подкрепа за мозъка
 • Подходящи са за отслабване
 • Стимулират детоксикацията
 • По-добро кръвообращение
 • Намаляване на умората.

Предлагаме ви една оптимална комбинация от най-важните хранителни вещества за вас в удобна опаковка за лесно дозиране и прием. Изберете Аквасорс АФА на цена за приятели и станете част от нашето голямо семейство.

Мнозина смятат водораслите АФА за най-полезната храна за човека. Компания Аквасорс използва патентован процес на сушене, който не позволява дори и минимална загуба на хранителни вещества. Това запазва цялата сила на кламатското водорасло, за да достигне до вас с автентичния си цвят, аромат и вкус.

Ето защо е важно, когато търсите АФА водорасли, да се доверявате само на утвърдени производители, които ви гарантират безопасност и високо качество на добавките си. Аквасорс е един от тези производители, познат по цял свят.

Ако сте почитатели на водораслите, вероятно вече имате опит с продуктите на Aquasource? Но дори и никога да не сте се докосвали до тях, никога не е късно да започнете положителна промяна. Водораслите са истинско богатство, от което всеки може се възползва.

Когато човек не се храни правилно, той се чувства постоянно уморен, апатичен и демотивиран. Дори и най-малката позитивна промяна в това отношение може да ви накара да се почувствате по-добре. Започнете с промяната стъпка по стъпка и това ще ви вдъхнови за още по-големи промени.

Хранете се добре, движете се, пийте пречистена или изворна вода и се радвайте на живота. Нашите добавки Аквасорс ще ви подкрепят във всичко това. Те ще бъдат вашият стимул да мислите и живеете различно. Започнете промяната отвътре и ще видите нейното отражение и отвън.

Доброто здраве ви дава възможност да постигнете житейските си цели, да се грижите за близките си и да живеете пълноценно и удовлетворяващо. Налага се ежедневно да полагаме усилия в тази насока. Винаги е добре и да имаме силни помощници, които правят всичко по-лесно и възможно за нас. Качествените добавки имат точно тази роля – да ни улесняват и да ни дават нужното, за да вървим напред.

Всичко е различно, когато имате повече енергия и добро настроение. А за съжаление често тези неща ни убягват. За щастие има редица начини, с които да си помогнем. Един от тях е добавката Органични АФА водорасли – невероятно богат и чист източник на ключови витамини и минерали за нашето здраве.

Освободете духа си, оптимизирайте ума и тялото. Намалете стреса и веднъж завинаги се отървете от тревожността. Приемете грижата за здравето за важна мисия във вашия живот. Органичните водорасли АФА са първата ви стъпка към един по-щастлив живот. Останалото трябва да го направите вие.

И не забравяйте, че хранителните добавки не заместват правилното хранене и добрите навици. Само съвкупните ви усилия ще ви дадат оптимални резултати, но затова пък много по-рядко ще посещавате лекарските кабинети. Не искаме ли всички точно това?

Състав

AquaSource Органични Водорасли Xранителна добавка – 120 капсули Нетно тегло – 47g

Съставки

 • в препоръчителен дневен прием от 3 и 10 капсули:
 • Афанизоменон флос-акве (Органични водорасли от езерото Кламат)

Естествено осигуряващи:

 • Витамин E – 1.7mg (14%*) / 5.7mg (47%*)
 • Витамин C – 81mg (101%*) / 270mg (337%*)
 • Витамин B12 – 7.5μg (300%*) / 25μg (1 000%*)
 • Витамин B5 – 8.8mg (147%*) / 29.3mg (490%*)
 • Бетакаротин – 0.7mg / 2.33mg

Капсула: Емулгатор – желатин

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ свежи органични водорасли от езерото Кламат. Сушени при ниска температура чрез нашия патентован процес на сушене BioActive Dehydration®.

Указания

Указания за употреба

 • Започнете с 3 капсули дневно.
 • Увеличете капсулите колкото е необходимо.
 • Не вземайте повече от 10 капсули дневно, освен ако здравен специалист не е препоръчал друго.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

Производител: Specialbalance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ):

 • Витамините В12, В5 и С допринасят за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
 • Витамините В12 и С допринасят за нормалната функция на нервната и имунната системи.
 • Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.
 • Витамин С – за нормалното образуване на колаген за кожата и за освобождаване на енергия в тялото.
 • Витамин Е – за предпазване на клетките от оксидативен стрес (приложимо за AquaSource Органични Водорасли на прах).
 • Желязото допринася за нормалната когнитивна функция.

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

3 мнения за Органични АФА водорасли – 120 капсули

 1. Карина

  Уникален продукт, използваме го цялото семейсто

 2. Ваня

  Може ли да ги комбинираме с лесно начало?

 3. Заркова

  Взимам ежедневно от тези водорасли за себе си, чувствам се по-жизнена и в по-добра кондиция. Препоръчвам

Добавяне на мнение