Коластра КолАктив 3 – 120 капсули

112.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Коластра КолАктив 3 на АкваСорс е отлична хранителна добавка за всеки от вас, която да цели да подкрепи цялостното ви здраве, особено храносмилателния тракт и имунната система. Една висококачествена натурална подкрепа за хората, които живеят и спортуват активно.

Colostrum Aquasource е натурален продукт, за който е използвана коластра от здрави, пасбищни крави и не съдържа хормони, антибиотици и други вредни вещества.

В производството на тази добавка Аквасорс използва цялата коластра. Това означава, че не се подлага на ултрафилтрация и до вас достига качествена пълномаслена коластра с оптимално хранително съдържание. Можете да предложите добавката и на своите деца и да я приемате спокойно цялото семейство.

Какво представлява коластрата?

Коластра е първото мляко, което се образува при всички бозайници след раждането. Това е най-важната храна за всяко новородено в първите часове от живота му. Затова тя съдържа цяла гама хранителни вещества, наред с имуноглобини, растежни фактори, интерферони, интерлевкини и лактоферин.

Всички тези вещества с важни растежа на новороденото, за неговата все още недоразвита храносмилателна система и най-вече – за неговия имунитет. Коластрата му помага да се справи с патогените, които го атакуват веднага след раждането. След 3-5 дни съставът на майчиното мляко се променя и се превръща в обикновена кърма.

Можем спокойно да наречем коластрата концентрат от всички най-важни вещества, които стимулират имунната система. Тя се характеризира с голямо количество протеини, ценни витамини и изключително необходими за младия живот минерали. Съдържанието на лактоза е сравнително малко.

Ако майките-бозайници нямаха коластра, малките им нямаше да имат големи шансове за оцеляване. Те се раждат практически без имунна система и още с раждането са атакувани от различни патогени.

Въпреки че по време на бременността майките предават част от своя имунитет, това не е достатъчно. Да, човешките бебета ще оцелеят и без коластра, но храносмилателната им система и имунитетът им ще бъдат поставени на сериозно изпитание. Не рядко последиците от това се проявяват години след раждането. Ето защо коластрата е най-големият подарък, който майките дават на бебетата си през първите часове от живота им.

И тъй като Аквасорс обича да се грижи за здравето на своите клиенти, включи в богата си продуктова линия и Колактив Коластра.

Защо да изберете Колактив 3 на Аквасорс?

AquaSource добива коластра в югозападните части на САЩ. Компанията разполага със свръхмодерни съоръжения, които позволяват запазването на всички хранителни вещества в коластрата. Така до вас достига най-добрата коластра с най-високо качество, което пък е гаранция, че ще се възползвате оптимално от десетките й ползи.

Коластрата се събира от първото доене на кравите след раждането. Първата млечна коластра е с най-високи концентрации на вещества, необходими за младия живот. Събрана и преработена, тя преминава през специална технология на флаш-пастьоризация при 72 градуса и щадящ процес на сушене чрез индиректна топлина при ниски температури.

Аквасорс не добавя пълнители, не смесва тайно коластрата с мляко на прах и не използва агресивни производствени процеси, при които се губят част от полезните вещества.

КолАктив 3 Коластра – състав

Всяка капсула Colactive 3 Aquasource съдържа висококачествена коластра (от мляко), Лактобацилус Ацидофилус и Лактоферин.

В една капсула Колактив 3 Аквасорс има 400 mg коластра от мляко. При прием от 6 капсули дневно, вие получавате 2400 mg висококачествена коластра. Това е истинско богатство от хранителни вещества, което ще даде мощен стимул на имунната ви система. Резултатите ще усетите особено силно след сериозно боледуване, когато се чувствате слаби и изтощени.

Коластра - ползи:

 • Концентриран източник на растежни фактори, имунни веществаа и хранителни вещества.
 • Коластрата е полезна за костите
 • Поддържане на млада и красива кожа
 • Коластра за имунитет: Коластрата е мощен имуностимулатор в активна подкрепа на съпротивителните ви сили
 • Увеличаване на производството на серотонин и допамин: Серотонинът потиска чувството на глад, помага за регулиране на храносмилателните функции, играе ключова роля в предотвратяването на депресивните състояния. Допаминът контролира движенията и координацията на тялото
 • Увеличава концентрацията, фокуса и вниманието
 • Подкрепа на храносмилателните процеси
 • Стимулиране на метаболизма и изгарянето на мазнините.

Това е вид бактерия, която се намира в червата и е част от семейството на Lactobacillus. Тази бактерия играя е важна роля за човешкото здраве. Името й подсказва какво произвежда – млечна киселина. Лактобацилус Ацидофилус прави това, като произвежда ензим, наречен лактаза. Лактазата разгражда лактозата до лесно усвоими захари.

Ползи от Лактобацилус Ацидофилус:

 • Лактобацилус Ацидофилус възстановява благоприятния бактериален баланс; намалява симптомите на метеоризъм; потиска определени вируси и хранителни патогени.
 • Намалява инфекциите на пикочните пътища
 • Намалява лошия холестрол, понижава триглицеридите и кръвното налягане.
 • Предотвратява някои респираторни инфекции; бори се със свръхрастежа на Candida; повишава ефективността на ваксините; произвежда както витамини от група В, така и витамин К; подобрява усвояването на калция и намалява симптомите на алергия.

Обобщено можем да кажем, че Lactobacillus acidophilus подпомага храносмилателните процеси и ви помага да се борите с вредните бактерии, паразити и други „нашественици”.

Тази полезна бактерия допълва по отличен начин действието на коластрата и превръща Aquasource КолАктив 3 в незаменима подкрепа за здравето.

Аквасорс коластра действа ефективно чрез мощната комбинация – AquaSource Коластра, Лактобацилус Ацидофилус и Лактоферин.

 • Лактоферинът като защитник

Лактоферинът действа като защитник на стомашно-чревния тракт, като увеличава драстично броя на добрите бактерии в червата и същевременно намалява лошите. Това е важно, защото ако лошите бактерии вземат превес, те създават поредица от проблеми и дават свобода на действие на множество възпалителни медиатори.

 • Лактоферинът като естествен антибиотик

Лактоферинът уврежда сериозно външната мембрана на лошите бактерии. По този начин повишава ефективността на естествените антибактериални средства като лизозим. В допълнение към това той предотвратява прикрепването на бактерии към клетките гостоприемници.

При хроничните инфекции бактериите са склонни да образуват организиран, силно адхезивен слой (биофилм) върху повърхността на лигавицата, което прави борбата с тях много трудна. 

 • Лактоферинът като унищожител на гъбички и дрожди

Освен бактерии и дрожди, лактоферинът застрашава и дрожди и гъбички. Той има синергична активност наред с обичайните противогъбични медикаменти. Може да се използва при астма и сенна хрема, например. Лактоферинът инхибира Ig-E-стимулираното освобождаване на хистамин от мастоцитите.

Коластрата съдържа и този биоактивен пептид, но Аквасорс допълнително увеличава неговото количество за още по-ефективна подкрепа на имунната система. Така че, ако търсите добър имуностимулатор с коластра, КолАктив 3 е чудесен избор за цялото семейство.

За кого е подходящ Colactive 3 Aquasource?

Можете да приемате Коластра на Аквасорс и без да имате някакви оплаквания. Ежедневният прием ще подпомогне имунната ви система, така че тя да остане на нормалните си нива и да се бори ефективно с инфекциите и болестите.

През грипните периоди Коластрата на Аквасорс е много добро решение за стимулиране на имунитета по естествен път. Това се случва, благодарение на големия брой имуноподдържащи съединения и вещества, съдържащи се в добавката. 

Така че през зимните месеци определено е добре да разполагате с най-добрата коластра на пазара – КолАктив 3 на Аквасорс. Не е нужно да чакате да се разболеете, за да си осигурите коластра на капсули. Направете го, преди това да се случи. Защото зимата може да бъде прекрасен сезон, когато си здрав. Но през студените месеци също така сме предразположени към настинки заради ниските температури.

Ако по правило се разболявате сериозно поне няколко пъти през зимата, означава, че се нуждаете от допълнителна подкрепа. Колактив Аквасорс ще ви помогне да преминете по-леко през този период и да не боледувате тежко. А когато сте здрави, можете да спортувате и да се занимавате с нещата, които обичате. Какво по-хубаво от това? Кой иска да е болен в крайна сметка?

Питали ли сте се защо бодибилдърите приемат коластра?

Колактив Коластра е чудесна добавка за фитнес, спортове за издръжливост и интензивни спортове. Тя действително може да помогне за доброто атлетично представяне.

Независимо дали сте запалени спортисти, или спортувате само през уикенда, Аквасорс Коластра Колактив 3 ще ви помогне в няколко направления:

 • Подпомагане на мускулната маса
 • По-бързо възстановяване след тренировка
 • Подобряване на издръжливостта
 • Намаляване на увреждането на мускулите по време на тренировка
 • Повишаване на производителността.

Колко коластра за изграждане на мускули? Тук ще направим едно уточнение обаче: за да видите съществена разлика, трябва да приемате коластра капсули в продължение на поне един месец. Резултатите не са светкавични. Но пък ако включите нашата хранителна добавка Коластра в рутината си, ще изградите повече мускулна маса и ще увеличите анаеробната си мощност, особено в спортовете за издръжливост.

Всеки спортист знае, че не само упражненията и натоварването са важни за високите постижения, но и бързото възстановяване след тях. С Коластра хранителна добавка  ще намалите времето за регенерация. Така по-бързо ще се върнете към нормалното си състояние.

И още нещо: Colactive Aquasource може да предотврати топлинен удар в следствие на тежките упражнения. Повишената пропускливост на токсините от тежкото натоварване може да причини това състояние. Тялото ви се принуждава да преработва повече токсини и това затормозява основните му функции.

Приемът на капсули Коластра Аквасорс преди спорт помага за справянето с пиковата спортна активност и изграждането на чист мускулен растеж. Не само протеините, които се съдържат в коластрата, подпомагат атлетичното представяне. Цитокини; растежни фактори; хранителни вещества като витамин А, В12, С, Е; минерали като селен, калций, магнезий, омега-3 мастни киселини – всички те работят за вашето добро спортно представяне.

Colactive 3 Aquasource би била една добра подкрепа и за вас, ако се занимавате със спорт. И отново подчертаваме: без значение колко често спортувате. Така че, ако се интересувате от хранителни добавки с коластра, помислете за Коластра плюс на Аквасорс. Тя ще бъде полезна за вас в много отношения.

Полезна ли е коластрата при настинка и грип? Помага ли коластрата в борбата с вирусите? По-добра ли е коластрата от ваксината срещу грип? Коластрата противовъзпалително средство ли е? Полезна ли е коластрата за кашлица, облекчава ли болното гърло? Ежедневно получаваме десетки запитвания от нашите клиенти, които вече са пробвали някоя от другите ни добавки на Аквасорс. И това само може да ни радва!

Интересът към КолАктив 3 действително е голям. Последните няколко години ни показаха колко важна е имунната система. Все повече хора залагат на превенцията, но също така и търсят натурална подкрепа за възстановяване след тежко боледуване. Както знаем това е периодът, когато сме най-уязвими и рискът да се разболеем отново е голям.

Вероятно и вие търсите коластра за имунната система, тъй като сте попадали на положителни за КолАктив 3 мнения? Действително коластрата има имуностимулиращ ефект, който описахте детайлно по-горе. Той се дължи на високата концентрация на антителата IgA и IgG, които се борят с вирусите и бактериите.

Помага ли коластрата в борбата с настинките? Да, дори да се разболеете, ще се справите по-бързо и лесно с вируса. А ако приемате коластра поне два месеца преди грипния сезон, може и да не се ваксинирате.

Смятаме, че допълването на диетата с хранителни добавки с коластра ще облекчи кашлицата и възпаленото гърло. Снабдяването на лигавиците с антитела, особено в самото начало на настинката, ще защити и успокои гърлото.  Дори да приемате антибиотици, не спирайте добавката с коластра. Тя ще подпомогне намаляването на възпалението.

Пълнее ли се от коластра?

Много хора се питат помага ли коластрата при отслабване? Увеличава ли коластрата наддаването на тегло? Увеличава ли коластрата апетита и пълнее ли се от нея?

Проучванията показват, че коластрата подобрява състава на тялото: насърчава мускулната маса и загубата на мазнини. Когато тренирате с тежести, можете да увеличите мускулите си и да намалите телесните мазнини. Ето защо по-горе проследихме подробно връзката между коластрата и атлетичните постижения.

Така че, ако тренирате и приемате КолАктив 3 капсули, няма никаква вероятност да напълнеете. По-голяма вероятност има това да се случи, ако приемате суроватъчен протеин, отколкото коластра.

Ако приемате имуностимулант с коластра и не спортувате, но и не променяте навиците си на хранене, също така няма вероятност да качите излишни килограми.

Ефектът на коластрата е увеличение на чистата телесна маса, а не на телесните мазнини. А когато се чувствате по-енергични, е нормално да се движите повече, което индиректно ще доведе до известно намаляване на теглото.

Освен това, подобреният метаболизъм няма как да не се отрази положително и на диетата ви. Въпреки че целта на КолАктив 3 не е да отслабнете, това действително може да се случи като следствие от няколко фактора: по-добър метаболизъм, повече енергия и сила, ситост по-добро настроение.

Когато се чувствате добре, е нормално да не мислите постоянно за храна, нали така? Мотивирани сте да се занимавате с любимите си занимания, концентрирани сте в работата и имате желание за разходки, а не за мързелуване пред телевизора. Няма как всичко това да не се отрази на фигурата ви и то в положителен аспект.

Прием

Ежедневният  КолАктив 3 прием може да бъде ключът към вашето благосъстояние, но и към красивата и здрава кожа. Тъй като коластрата изобилства от биоактивни съединения, тя ще подкрепи и регенерацията на клетките и тъканите. И това ще се отрази на мускулите, костите и кожата.

Как да приемате КолАктив 3? Коластра дозировка: Приемайте по две капсули сутрин с много вода,  20 минути преди закуска. Можете да увеличите броя на капсулите, но не приемайте повече от 6 дневно. Това е оптималното количество, освен ако вашият лекар не е предписал друго.

Коластра на Аквасорс за бебета?

Коластра прием при деца над 1 година: една капсула на ден с вода или добавена в храната. За целта просто премахнете капсулата и смесете праха с храна.

Кое е най-доброто време за прием?

Както вече споменахме, препоръчваме ви да приемате добавката сутрин преди закуската. Но ако приемате добавката на два, три приема, вероятно бихте искали да знаете дали отново има значение храненето? Да, вероятно добавката ще бъде по-ефективна на празен стомах. Просто спазвайте правилото: 20 минути преди или два часа след хранене.

А спортистите от вас вероятно се питат: Трябва ли да приемам коластра преди или след тренировка? Най-добър ефект ще постигнете, ако приемате КолАктив 3 преди и след тренировка. „Преди”, за да получите повече енергия и горе-посочените ползи, и „след”, за да се възстановите по-бързо. Ефектът за увеличаване на масата и силата, благодарение на високите нива на инсулиновоподобния растежен фактор IGF-1, ще забележите много скоро при редовна употреба.

За бременни

Добре ли е да приемате коластра по време на бременност? Какви са ползите от приема на коластра по време на бременност? Много бъдещи майки се питат това, тъй като вече познават ползите от редовния прием на коластра.

По време на бременността хормонът прогестерон повишава нивата си непрекъснато. Той е много важен за бъдещата майка, защото подпомага нормалното протичане на този важен период. Не случайно е наричан „пазителят на бременността”.

Ниският прогестерон може да създаде проблеми на жените, които се опитват да забременеят. Но той е още по-важен, когато вече настъпи бременността. Добавките с коластра са подходящи за бременни жени, тъй като съдържат прогестерон.

Освен това, КолАктив 3 несъмнено е добър и за имунната система на бъдещите майки. Точно сега те трябва да дадат пълен приоритет на здравето си, защото се грижат за двама. От успешната и лека бременност до голяма степен зависи и здравето на бебето.

Допълнителната хранителна подкрепа в никакъв случай няма да навреди на бременните жени. Нещо повече: ще помогне за доброто общо състояние и ще допълни диетата с важни хранителни вещества.

Коластрата би била полезна за жените и след раждането, особено при спад в имунитета и хронична умора.

Странични ефекти

Има ли млечната коластра противопоказания, странични ефекти, риск от алергия?

Тъй като Аквасорс използва коластра само от здрави, пасбищни крави, които се хранят с трева, тя не съдържа пестициди, антибиотици, хормони и вируси. Това е важно, защото когато кравите се отглеждат без добавянето на синтетични хормони към храната им, рискът от алергии значително намалява.

Храната, която животните приемат, също като при жените, отива в кърмата. Така, ако се използват антибиотици, те ще бъдат отделени и в коластрата. Въпреки всички тези мерки за правилно отглеждане, ако имате алергия към мляко или дори към соя, не е изключено да почувствате някакви странични ефекти.

Ако не понасяте лактоза в зависимост от степента на непоносимост, може да почувствате дискомфорт или алергична реакция.

Като цяло, няма данни за странични ефекти при здрави хора. Коластрата се приема и усвоява добре от различните възрасти.

Единствено бихме посъветвали хората с ракови заболявания, които се лекуват към момента, да се консултират предварително със здравен специалист. Те могат да приемат други богати на протеини продукти за увеличаване на енергията.

При нормална употреба хората без алергии към мляко и лактоза практически нямат странични ефекти. Можете да използвате добавката коластра с продължителност на прием поне една година. А ние ви предлагаме и изгодна за Аквасорс Коластра цена, така че да се запасите за месеци напред.

Ако все пак почувствате коремен дискофорт и го свързвате с добавка, преустановете приема и опитайте след време. Възможно е просто да не приемате добре добавки на гладно. В този случай приемайте капсулите през деня два часа след хранене. Ако това е бил проблемът, дискомфортът ще изчезне.

Мнения за коластрата на АкваСорс

Ще се изненадате колко теми има във форумите по въпроса за приема на коластра Аквасорс от деца и възрастни. Загрижени майки обменят опит и споделят кои добавки на Аквасорс още включват в диетата на своите деца и също и в своята.

Много често КолАктив 3 се приема в комбинация със Зелена енергия и Органични водорасли в течна форма. Тази комбинация дава добри резултати при децата, но също така и при възрастните.

Интерес към коластрата на Аквасорс има и от редица здравни специалисти. За Колактив 3 мнения, отзиви и препоръки може да намерите не само във форумите, но и в сайтовете за видеосподеляне.

Разгледайте и раздела „Мнения за Аквасорс” в нашия сайт. Вероятно ще ви е интересно да чуете за опита на хора, които използват добавките на Аквасорс от дълго време.

Ако вече нямате търпение да се убедите лично в ползите от нашите добавки, поръчайте още сега Коластра Аквасорс на изгодна цена с бърза доставка от нас.

Започнете положителна промяна, доверете се на Аквасорс и дайте тласък на имунитета с КолАктив 3

Коластрата е една от най-добрите добавки за деца и възрастни в подкрепа на имунното здраве. А Аквасорс влага много ресурси в производството на наистина качествени натурални добавки. Поради това сме щастливи, че можем да ви предложим едни първокласен продукт – Коластра КолАктив 3.

Високото съдържание на имуноглобин G (IgG), всички важни хранителни вещества, които се съдържат в коластрата, ще направят за това, което само с храната няма да успеете. Тази добавка ще спомогне за балансиране на имунната ви система, така че да се справяте безкомпромисно с вирусите и патогените.

Не забравяйте, че всеки избор, който правите в ежедневието е важен, особено по отношение на храната и добавките. Изключително важно е да се уверите, че получавате нужното. Строгите диети наистина водят до изтъняване на фигурата, но също така и до спад в имунитета. Тялото ви не обича строгите лишения, защото изнемогва под натиска на хилядите си задачи ежедневно, ден след ден.

Всичко, което консумирате, е хубаво да има висока хранителна стойност. Празните калории от вредните храни не са от полза за никого. Нашата добавка КолАктив 3 ви предоставя невероятни ползи, от които можете да се възползвате без усилия. Лесно е да я приемате. Лесно е да я носите със себе си, за да не пропускате прием.

Вземете коластра на топ цена от нашия онлайн магазин за здрав дух в здраво тяло. Не чакайте вирусите да почукат на вратата ви. Превенцията винаги е по-приятна от лечението. Превърнете нашите имуностимуланти с коластра в рутина и ще живеете различно, по-спокойно и пълноценно.

Вземете своята порция протеини и важни хранителни вещества с 2 капсули КолАктив дневно

Коластрата е с по-високо съдържание на протеини от нормалното краве мляко. Протеините са важни макронутриенти, от които се нуждае всеки от вас. Те са най-доброто „гориво” за мускулите ви. А когато мускулите ви разполагат с първокласно „гориво” са готови да дадат повече.

Най-лесният начин да получите солидна порция протеини, витамини, минерали и имуноглобини е да вземете няколко капсули с малко вода. Няма приготвяне. Няма изисквания за приема. Няма неприятен вкус или аромат.

Подкрепете цялостното си здраве с Коластра на Аквасорс на топ цена. Вземете своята порция здраве.

Ето ви 4 солидни причини да опитате КолАктив 3:

 • Подкрепа на имунитета
 • Поддържане на здрава храносмилателна система
 • Силни мускули
 • Намаляване на възпаленията в организма.

Коластрата на Аквасорс е мощен двигател за насърчаване на растежа и възстановяването на мускулите. Толкова много антиоксиданти и растежни фактори няма да отриете в друга натурална добавка.

КолАктив 3 ще ви помогне да се справите и с оксидативния стрес и увреждането на тъканите и мускулите. Сега вече можете да тренирате на предела на силите си без притеснения. Бързото възстановяване след тренировка определено е за предпочитане пред мускулната треска и дискофорт, нали така?

Не можете да компенсирате лесно годините на нездравословна храна, стрес, недоспиване и токсини, но можете да промените живота си във всеки един момент. Аквасорс работи за вашата промяна! Вдъхновява ви да кажете „Чао!” на лошите навици и да прегърнете своя нов, по-здравословен живот. 

А ние ви предлагаме още по-добро изживяване в нашия онлайн магазин с богат продуктов каталог, добри цени и бърза доставка. Можете да ни зададете въпросите си и заедно да намерим най-подходящата комбинация от добавки Аквасорс за вас и вашето семейство. 

Станете част от нашето голямо, щастливо семейство. Запознайте се с едни от най-продаваните добавки през последните години. Вземете своя КолАктив 3 на Аквасорс на ниска цена и стартирайте промяната.

Ние работим за вашето здраве, за здравето на хората, които обичате. Защото вярваме, че добрият пример има значение. Ако и вие смятате така, се впуснете в смело приключение с Аквасорс.

Очакваме ви!

Състав

AquaSource Коластра плюс Хранителна добавка – 120 капсули Нетно количество тегло – 60g

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 1, 2 и 6 капсули

 • Коластра (от мляко) – 400mg / 800mg / 2400mg
 • Лактобацилус Ацидофилус – 2mg / 4mg / 12mg
 • (което осигурява 4.0 x 106 жизнени клетки към момента на производство)
 • Лактоферин – 1mg / 2mg / 6mg

Капсула: Емулгатор – желатин

Продуктът е одобрен и произведен от коластрата на здрави, млечни, пасбищни крави. Не съдържа пестициди, хормони, антибиотици, нито вируса „луда крава“.

Указания

Указания за употреба

 • Вземайте по 2 капсули дневно сутрин, с чаша изворна минерална вода, 20 минути преди хранене.
 • Увеличете количеството при необходимост. Не вземайте повече от 6 капсули дневно, освен ако здравен специалист не е препоръчал друго.
 • За деца над 1 година – по1 капсула дневно с течностили с храна.
 • Предназначение: Виж съставката в по-тъмен шрифт.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

Производител: Nature’s Infinite Balance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Няма

Алергени

Данни за алергени
Съдържа МЛЯКО и ЛАКТОФЕРИН като алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Мнения

Все още няма мнения.

Напишете първото мнение за „Коластра КолАктив 3 – 120 капсули“