Зелена енергия – 120 капсули

89.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Аквасорс Зелена енергия е 100% органична суперхрана, която има за цел да подобри когнитивните ви функции, да ви осигури повече енергия и да подкрепи имунната ви система.

Три уникални природни съставки стоят зад високата ефективност и лесна усвояемост на най-продаваната ни добавка Аквасорс:

 • Органични водорасли
 • Органична Спирулина
 • Сок от органична люцерна.

Една истинска „Зелена енергия”, която дава тласък на цялостното ви здраве, кара ви да се чувствате добре: силни, енергични и мотивирани за новите предизвикателства. Защото енергията е в основата на всичко. Когато ви липсва, всичко загубва значение. А натовареният ви график е сред най-големите нейни консуматори.

Важно е също така енергията да идва от натурални източници, които не крият сериозни странични ефекти. А най-добрият вариант е да я получите от суперхраната Зелена енергия Аквасорс.

Трите активни съставки работят заедно, за да ви осигурят високи енергийни нива, добри когнитивни функции и оптимални съпротивителни сили. А при нас винаги ще откриете богат асортимент и добра за Зелена енергия цена.

Всички ние имаме нужда от малко допълнителна подкрепа понякога. Особено след боледуване, през есенно-зимния сезон, по време на диета или просто нередовно хранене, стрес, лични проблеми, тежка физическа дейност. В тези периоди просто не можем да си помогнем сами. Точно тук е важно да знаем кои добавки работят наистина в наша полза, а не са само красива реклама.

За да ви разкрием силата на Aquasource Зелена енергия, ще поговорим повече за трите й основни съставки:

Водораслите АФА, които Аквасорс добива от силно минерализираното езеро Горен Кламат, са богати на минерали, особено на калций, магнезий и натрий. Желязото също присъства в големи количества, както и витамините от група В. В някои отношения нивата на тези ценни вещества надвишават значително тези в земните храни като месото.

Високото съдържание на йод във водораслите също често е във фокуса на изследванията на учените. Обикновено хората се затрудняват да си осигурят достатъчно от него, поради което добавките с водорасли, като тези на АкваСорс, могат да допринесат за по-доброто снабдяване с този елемент.

Освен това АкваСорс отглежда и добива водорасли от дълги години. С напредването на технологиите компанията също усъвършенства своята производствена дейност, като патентова уникален процес на сушене, при който нищо не се добавя и нищо не се отнема от водораслите. Това ви гарантира, че получавате продукти, резултат от милиард години еволюционно хранене. Точно както природата би искала да го получите.

Може да се очаква, че суперхрана като спирулина ще има висока хранителна стойност и това наистина е така. Спирулина е синьо-зелено соленоводно водорасло, което дължи ползите си за здравето на многото микроелементи, като витамини, минерали и антиоксиданти.

Спирулина защитава клетъчното здраве, като предпазва клетките от увреждане, което може да бъде причинено от реактивните кислородни радикали.

Спирулина е особено богата и на протеини. Като имаме предвид аминокиселинния й профил, без съмнение може да се каже, че е изключително подходяща за хората, които спортуват. Разбира се, тя е от полза за всеки от нас, тъй като съдържа 18 аминокиселини и всички незаменими аминокиселини, което е изключително за растителна храна.

Ето защо спирулина е включена в богатия на Зелена енергия състав.

Люцерната е известна с превъзходното си съдържание на витамини, минерали и протеини. Тя има впечатляващ хранителен профил, поради което е част от Зелена енергия на Аквасорс. В състава й има още антиоксиданти, витамин С и К, мед, фолат и магнезий.

Организмът ви я усвоява лесно, което ви носи мигновени ползи: сила, енергия, бодрост и концентрация.

Органичният прах от люцерна, който се използва в Зелена енергия Aquasource, е изцяло натурален, с висок хранителни качества и без примеси. За целта компанията отглежда, култивира и обработва люцерна по изключително щадящ начин, така че да запази добрите й качества. Тук също се използва патентованият процес на сушене BioActive Dehydration, който прави възможно достигането до вас на люцерна в максимална хранителна стойност.

Ако искате да се възползвате от ползите и на трите натурални съставки, не се колебайте да поръчате Green Energy на Аквасорс от нашия онлайн магазин с гаранции за произход и безопасност.

Ползи: За какво помага?

 • Добавката ви осигурява снабдяване с най-важните нутриенти, което ви предпазва от различни дефицити. В случай че не винаги се храните пълноценно, със сигурност имате нужда от допълнителна подкрепа. Диетите, стресът и лошото хранене няма как да бъдат компенсирани дори с добавка като „Зелена енергия”, но тя ще намали щетите. А и също така ще ви мотивира да промените начина си на живот, като ви вдъхнови да се грижите за себе си.
 • Намаляване на умората. Недоспиването и напрегнатата работа отнемат енергията ви и ви карат да се чувствате слаби и апатични. Благодарение на мощния си състав, нашите добавки ще допринесат за вашето благосъстояние. Редовният прием ще ви помогне да се справяте по-лесно със задачите си, а и да ви остава енергия за спорт. Отпадналостта ще изчезне. Апатията ще се стопи, а менталните функции ще се подобрят.
 • Осигуряване на витамин С, който не само помага на имунната ви система, но и играе роля в естественото освобождаване на енергия. През зимните месеци имате завишени нужди от този витамин, които не винаги успявате да компенсирате само с храна. Всяко боледуване също увеличава нуждата от него.
 • За какво още помага Зелената Енергия – повишаване на съпротивителните сили и по-голяма устойчивост на вируси. Въпреки че не можете да избегнете патогените, тъй като са навсякъде, те няма да успеят да ви разболеят. Ако това все пак се случи, ще сте в състояние по-бързо да се възстановите и да се върнете към нормалното си състояние.
 • Антиоксидантна защита: Витамин Е, който се намира в големи количества в органичните водорасли, е мощен антиоксидант. Той играе важна роля в предпазването на клетките от оксидативния стрес, в клетъчния метаболизъм, в защитата на организма, в производството на червени кръвни клетки и поддържането на мускулната тъкан.
 • Не съдържа глутен и ГМО, поради което продуктът е одобрен от веганското общество. Добавката е подходяща за хора на всякакъв хранителен режим. А ако избягвате много храни, се нуждаете дори повече от Зелена енергия. Тя ще възстанови баланса в организма ви, така че да живеете пълноценно.

Кое отличава Зелената енергия на Аквасорс от други добавки с водорасли?

Не случайно Зелена енергия е сред най-разпознаваемите добавки с водорасли. Много хора имат личен опит с добавката и я приемат периодично. Затова и ще попаднете на много добри мнения за Зелена енергия Аквасорс.

Това, което отличава водораслите на AquaSource, е, че те не се замразяват, не се обработват при високи температури, както това често се прави при процесите на сушене.

Компанията влага много време и ресурси в отглеждането и добива на водораслите, така че да запази хранителните им качества.

Прием и за кого е подходяща?

Вероятно ще срещнете много положителни за Аквасорс Зелена енергия мнения, относно приема при малки деца и бременни жени. Нормално е след като добавката съдържа пълна гама от ценни хранителни вещества, да действа ефективно и при децата. Още повече че те са в период на растеж и се нуждаят от големи количества витамини, минерали, фибри и протеини.

Много деца също така отказват да консумират зеленчуци, което означава, че не приемат достатъчно фибри и витамини. При децата приемът е по-малък и съобразен с възрастта.

Добавката Зелена енергия е изключително лесна за включване в диетата на вашите деца. Можете да отстраните капсулата и смесите праха с плодов сок или да го сложите към любимото ястие на детето. Същото можете да направите и вие, ако се затруднявате с приема на капсули.

Препоръчваме Зелена енергия и на спортистите. Благодарение на антиоксидантния и противовъзпалителен ефект, добавката може да подпомогне възстановяването им след тренировка. Както вече споменахме, Green Energy е богата на протеини, а те са от първостепенно значение за мускулите.

Добавката е от полза и за хората, подложени на силен стрес. Тя ще подобри концентрацията, паметта и ще ви осигури повече мозъчна сила. И изобщо за всички, които искат да повишат енергията си.

Можете да приемате по четири капсули на ден. Ако провеждате лечение и добавката ви е препоръчана от здравен специалист, следвайте неговите препоръки.

При нас ще откриете достъпна за Зелена енергия Аквасорс цена, постоянни промоции и възможност да станете дистрибутор. Можете да разгледате секцията „Регистрация в Аквасорс”, където детайлно сме обяснили стъпките, ползите и личните бонуси за вас.

А можете и да зададете въпросите си или да споделите своите впечатления от продуктите ни. Ще се радваме да прочетем отзиви за Аквасорс Зелена енергия и мнения. Нашият екип използва продуктите на компанията, затова и се радваме, че можем да ги популяризираме сред хората, които се интересуват от здравословния начин на живот.

Колко дълго можете да приемате Зелена енергия?

Зелена енергия е подходяща добавка за продължителна употреба. Не съдържа алергени, не води до привикване и няма сериозни странични ефекти. Важно е, разбира се, да не превишавате препоръчителната доза.

Можете също така да комбинирате Зелена енергия и с някоя друга добавка AquaSource. Обикновено клиентите ни приемат следните комбинации:

 • Органични водорасли и Храносмилателни ензими
 • Комплекс Мастни киселини и Супер Антиоксидант
 • Органична зелена енергия и КолАктив3
 • Програма Лесно начало: Органични водорасли, Храносмилателни ензими, Ацидофилус и Бифидус Комплекс
 • Органична енергия и Храносмилателни ензими.

Можете да изберете своята комбинация добавки Аквасорс за оптимална подкрепа. А ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Осигурете си повече енергия и жизнена сила с Аквасорс Зелена енергия. Не позволявайте на хроничната умора да влоши качеството ви на живот. Бъдете здрави и силни, за да се справяте лесно с предизвикателствата от деня. Не позволявайте на стреса да ви откаже от любимите ви дейности.

Препоръчваме Green Energy и на хората, които искат да регулират теглото си. Засилването на метаболизма ще се отрази благоприятно на диетата ви и ще я направи по-ефективна. Осигурете си най-добрата профилактика с Аквасорс Зелена енергия на топ цена от нашия онлайн магазин.

Състав

AquaSource Зелена Енергия AquaSource органични водорасли, спирулина и органична алфалфа Хранителна добавка – 120 капсули Нетно количество – 49.4g

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 4 капсули:

 • Органична алфалфа – 480mg
 • Афанизоменон флос-акве – 400mg
  (Органични водорасли от езерото Кламат)

Естествено осигуряващи:

 • Витамин С – 36mg (45%*)
 • Витамин В12 – 4.5μg (180%*)
 • Витамин В5 – 4mg (66%*)
 • Желязо – 13mg (92%*)
 • Спирулина – 400mg

Капсула: Емулгатор – желатин

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %.

Указания

Указания за употреба

 • Вземайте по 4 капсули дневно или според указанията на здравен специалист.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

Производител: Specialbalance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Витамините В12, В5 и С допринасят за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
 • Витамините В12 и С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.
 • Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.
 • Витамин С – за нормалното образуване на колаген за кожата и за освобождаване на енергия в организма.
 • Желязото спомага за нормалната когнитивна функция.

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Мнения

Все още няма мнения.

Напишете първото мнение за „Зелена енергия – 120 капсули“