Бифидус Комплекс пробиотик

55.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Бифидус Комплекс пробиотик ви помага да поддържате здравето на стомашно-чревния тракт, благодарение на уникалната си формула от три важни щама на Бифидус, Червени водорасли и Органични водорасли Аквасорс.

Това е добавка за ежедневна употреба, подходяща за цялото семейство, без странични ефекти. Можете да я приемате както за преодоляване на неприятните симптоми след тежко боледуване, прием на антибиотици и други сериозни медикаменти, както и профилактично за здрав стомашно-чревния тракт.

Най-често факторите, които влияят върху намаляването на полезните бактерии, са: честа консумация на захарни изделия; силни лекарства; ГМО храни; вода от чешмата; силен стрес.

Основата на доброто здраве започва с балансираната чревна флора. Това е средата, при която полезните и вредните бактерии са в добър баланс. Най-простичко казано, когато има достатъчно „добри” бактерии, „лошите” не могат да се размножават.

За съжаление при определени състояния по чревната стена могат да появяват празни петна, които да нарушат баланса, за който говорихме по-горе. И тук се появяват различни стомашни оплаквания, които ви сигнализират, че чревната флора е нарушена.

Тялото ви произвежда добри бактерии, но понякога те не са достатъчно, за да държат „вредителите” в контролирано състояние. Следователно вие се нуждаете от малко подкрепа отвън, която може да дойде под формата на пробиотични добавки.

Бифидус АкваСорс е точно такава добавка, която работи ефективно в полза на здравата чревна флора, насърчавайки имунната система и метаболизма. Но този пробиотик на Аквасорс е много повече от това, благодарение на мощното действие на Lithothamnion и Органичните водорасли.

Трите полезни щама на Bifidus, Lithothamnion и емблематичните Органични водорасли на Aquasource се грижат за цялостното ви здраве. Не забравяйте, че здравата чревна флора означава и силна имунна система. Силният имунитет ви гарантира, че ще боледувате рядко, ще се възстановявате бързо и ще живеете пълноценно. Имунната система е в основата на общото ви здраве, а тя е в пряка зависимост от добре работещия стомашно-чревен тракт.

Бифидус Комплекс е на изгодна цена и включва трите уникални щама пробиотик Bifidus – Breve, Longum и Infantis:

Този пробиотик синтезира оцетна и млечна киселина, благодарение на които храната се разгражда по-лесно. Той също така потиска растежа на бактериите, причиняващи болести. С това Bifidobacterium breve поддържа имунната система и облекчава някои стомашни неразположения, включително Синдрома на раздразнените черва.

Този известен щам от семейството на Bifidus е от голямо значение както за здравето на бебетата и малките деца, така и за възрастните. Поддържа доброто здраве на червата и подкрепя цялостното ни благосъстояние.

Тези полезни бактерии играят важна роля за здравето на бебето, но също така помагат на възрастните да се справят със стреса. Намаляват нивата на кортизола и изпращат сигнали до клетките, за да ги насърчат да произвеждат протеини. Това елиминира празнините между тях и не позволява на лошите бактерии да се размножават.

Тази бактерия е от важно значение за борбата с патогенните бактерии, като блокира растежа им. С това подпомага имунната система и стимулира усвояването на витамините от група В.

Тези три щама Бифидус са в основата на мощното действие на пробиотици Аквасорс. Bifidus Aquasource ви оказва ежедневна подкрепа, която става все по-важна с напредването на възрастта. С годините пробиотиците в тялото ни намаляват, което трудно може да се компенсира само чрез храненето.

Пробиотик Аквасорс съдържа и още две впечатляващи съставки с мощно действие върху здравето:

Червените водорасли са важна част от Пробиотик Аквасорс, тъй като имат изключително благоприятен ефект върху здравето. Те имат множество ползи за всички възрасти и невероятен хранителен състав.

Червените водорасли могат да помогнат за предотвратяване на остеопороза, като противодействат на деминерализацията на костите. Това ги прави отлична добавка за жените в менопауза, при които загубата на костна минерална плътност е съществен проблем.

Lithothamnion допринася и за намаляване на общата киселинност в организма, което помага за поддържане на киселинно-алкалния баланс.

Това е и най-известната съставка от Пробиотик Бифидус, тъй като е в основата на повечето суперхрани на Аквасорс. Органичните водорасли се борят както с хроничната умора и слабия имунитет, така и с различните дефицити от важни хранителни вещества.

Тази суперхрана подпомага основното действие на останалите съставки на Аквасорс пробиотик и насърчава допълнителното освобождаване на енергия. Това действа благоприятно и върху нервната система и умствената дейност.

Органичните водорасли са истинско богатство от витамини, фибри, минерали, антиоксиданти, мастни киселини и аминокиселини. Можете да комбинирате АкваСорс Бифидус и с Organic Algae, за да подсилите действието на Органичните водорасли.

Това са впечатляващите съставки от Бифидус на Аквасорс, които, както виждате, ви носят безкрайно много ползи. Това е добавка, която трябва да имате винаги в чантата си, за да не пропускате прием. Независимо от начина ви на живот, Аквасорс пробиотици са важна подкрепа за всеки от вас.

Основни предимства

 • Бифидус Пробиотик се грижи за здравето на стомашно-чревния тракт, като поддържа баланса на добрите и лошите бактерии. Както вече споменахме, това е от ключово значение за общото ви здраве.
 • Изцяло натурален състав. Едно от големите предимства на добавките Аквасорс е техният натурален състав. Защото какъв е смисълът да приемате добавка с пълнежи и вредни вещества? За да ви бъде максимално полезна тя, трябва да бъде с възможно най-изчистен състав. А Аквасорс разполага с нужните технологии и оборудване, които позволяват запазване на пълния хранителен състав.
 • Отлична формула от внимателно подбрани съставки, които работят много добре заедно. Всяка от тях сама по себе си действа отлично в подкрепата на общото ви здраве, но заедно се превръщат в изключително мощна подкрепа.
 • Аквасорс Бифидус Комплекс ще ви помогне да усвоявате по-добре витамините от група В. Те изпълняват различни телесни функции, за да поддържате тялото си здраво, жизнено и във форма. Здравословните им нива ще ви помогнат да подобрите продуктивността си в спорта, да увеличите енергийните си нива, да стимулирате метаболизма и още редица неща.
 • Червените водорасли ще ви осигурят повече калций по естествен път.
 • Органичните водорасли Аквасорс ще подобрят общото ви благосъстояние и ще запълнят запазите ви от макронутриенти.

За кого е подходящ приемът на Бифидус Комплекс на Аквасорс?

Аквасорс Бифидус Комплекс може да бъде приеман като превенция, за да се предпазите от бъдещи здравословни проблеми. Можете да взимате добавката и като лечение или намаляване на инцидентни неразположения.

 • Превантивно

Обикновено хората се насочват към суперхраните и добавките, след като се сблъскат с определен здравословен проблем. Когато приемате добавки превантивно, вие поддържате организма силен и той много по-рядко боледува.

Превантивно можете да приемате пробиотици на Аквасорс за активиране на имунната система, особено в случаите на повтарящи се инфекции на носа, гърлото, ушите.

 • При временни неразположения

Може да приемате Бифидус Комплекс на Аквасорс и при инцидентни неразположения като диария, стомашни спазми, газове. Млечнокиселите бактерии ще спомогнат за поддържането на баланса на чревната флора и това ще намали неприятните симптоми.

 • При лечение с антибиотици

Можете да приемате Бифидус Пробиотик Аквасорс едновременно с антибиотици за неутрализиране на вредния им ефект върху чревната флора. Както знаете, антибиотиците убиват лошите бактерии, но наред с тях убиват и част от добрите. Това също нарушава баланса на чревната флора.

 Пробиотиците ще намалят вероятността да получите стомашни неразположения заради тежките лекарства. Често при прием на антибиотици се появяват храносмилателни проблеми, тъй като вредните бактерии се размножават. Това води дори до гъбични инфекции и акне.

Препоръчваме ви да продължите приема на Бифидус Комплекс пробиотик и след края на лечението с антибиотици. Поне две седмици след това вие все още можете да изпитате проблеми с храносмилателната система.

Бифидус Аквасорс – мнения

Много майки на малки деца споделят опита си и своите мнения за Бифидус АкваСорс, които са много положителни. Пробиотикът облекчава коликите, а ако бебето е на кърма, майката може да приема добавката вместо него. От кърмата пробиотиците ще премината в храносмилателната система и на малкото дете.

Bifidus Aquasource е добавка за всички в семейството, така че без колебания я препоръчайте на близките си. Дори да не страдат от специфични заболявания, тя ще окаже своето благотворно действие.

Можете да комбинирате пробиотиците с другите ни добавки Аквасорс. Бифидус Комплекс пробиотик работи добре с Ацидофилус Аквасорс и Храносмилателни ензими. Така ще постигнете максимално добро храносмилане.

Препоръчваме ви горещо и нашата Програма Лесно начало, която съдържа освен Аквасорс Бифидус Комплекс, и още три страхотни добавки: Органични водорасли, с Ацидофилус Аквасорс и Храносмилателни ензими.

Тази звездна комбинация е мощна подкрепа за всеки от вас, без значение от здравословното ви състояние и начин на живот. Четирите добавки са всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате енергични, здрави и силни. Освен това ще свикнете да приемате добавки по график, така че да не пропускате прием.

Важно е когато приемате която и да е добавка, тя я приемате всеки ден и желателно по едно и също време. Приемът от време на време рядко дава добри резултати. За съжаление много хора забравят да изпият добавката си, което възпрепятства пълния й ефект.

Ето защо Аквасорс предлага добавки в удобни опаковки, които без проблем можете да носите навсякъде с вас. Така няма да пропускате прием и ще бъдете спокойни за здравето си.

Убедете се лично в ползите от добавките на Аквасорс. При нас ще откриете най-добрата за Бифидус Аквасорс цена. Само един клик ви дели от пълноценната грижа за здравето. Поръчайте своя пробиотик с бърза доставка и го включете смело в рутината си. Обещаваме ви, че резултатите няма да закъснеят!

Състав

AquaSource Бифидус Комплекс с AquaSource органични водорасли Хранителна добавка – 50 капсули Нетно тегло – 27g

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 1 и 2 капсули, в основа от оризово брашно:

 • Lithothamnion (Червени водорасли) – 235mg / 470mg

Естествено осигуряващи:

 • Калций – 75mg (9%*) / 150mg (18%*)
 • Афанизоменон флос-акве (органични водорасли от езерото Кламат) – 100mg / 200mg

Естествено осигуряващи:

 • Витамин С – 9mg (11%*) / 18mg (22%*)
 • Витамин B12 – 0.84µg (34%*) / 1.68µg (68%*)
 • Желязо 3mg – (21%*) / 6mg (42%*)
 • Бифидус Комплекс – Б. Брев, Б. Лонгум, Б. Инфантис, осигуряващ 4 и 6 милиарда CFU.

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

Указания

Указания за употреба

 • Като част от 4-седмичната Програма Лесно начало – 1-ва, 2-ра и 3-та седмица – по 2 капсули вечер преди лягане, на празен стомах, с чаша изворна вода.
 • Ако не е част от Програма Лесно начало – по 1 – 2 капсули вечер преди лягане, на празен стомах, с чаша изворна вода.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

Производител: Specialbalance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Витамините B12, B5, С и желязото допринасят за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
 • Витамините B12 и С допринасят за нормалната функция на нервната и имунната системи.
 • Витамин B5 допринася за нормалната умствена дейност.
 • Калцият допринася за енергийния метаболизъм и мускулната функция; необходим е за поддържане на нормални кости.
 • Витамин С – за нормалното образуване на колаген за кожата и за освобождаване на енергия в тялото.
 • Желязото допринася за нормалната когнитивна функция.

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Мнения

Все още няма мнения.

Напишете първото мнение за „Бифидус Комплекс пробиотик“