Как да стана дистрибутор на АкваСорс - стъпки за регистрация

регистрация в Аквасорс

С използването на продуктите на АкваСорс вие показвате, че доброто здраве и здравословният начин на живот са наистина важни за вас. Вероятно вече лично сте се убедили в техните безспорни предимства и не бихте ги заменили за други за нищо на света? И тъй като знаете какво може да бъде постигнато с редовната им употреба, искате да споделите опита си с други хора?

Ако това е така, вие сте на правилното място. Присъединете се към нашето непрекъснато нарастващо семейство  и печелете допълнителни доходи като Aquasource дистрибутор.

Използвайте свободното си време, за да просперирате и едновременно с това да помагате на хората да променят живота си. Дори да нямате амбициите да създадете своя мрежа от клиенти, а искате просто да пазарувате с отстъпка за вас и вашето семейство, регистрацията като дистрибутор в Аквасорс ще отвори пред вас редица възможности.

Ако вече се питате как да стана дистрибутор в Аквасорс, можем само да ви поздравим, защото сте взели правилното решение. Единственият начин да станете дистрибутор е с регистрация онлайн чрез официалния сайт на Аквасорс.

Не се колебайте да се свържете с нас при трудности с регистрацията!

Защо да се регистрирате като дистрибутор в Аквасорс?

Пазарувате с голяма отстъпка

Като дистрибутор можете да купувате продуктите на Аквасорс с 30% намаление. Да, точно така! Това означава, че ако всеки месец купувате суперхрани, хранителни добавки и козметични продукти от AquaSource, ще спестявате една не малка сума. Можете да използвате спестените пари за нещо градивно или просто да обогатите диетата си с още висококачествени, натурални продукти на АкваСорс. Грижете се за здравето си на дистрибуторски цени и печелете двойно.

Получавате добри комисионни

Можете да започнете да получавате добра комисионна, дори само ако успеете да продадете 5-6 продукта на месец. Не сте задължени да поддържате висок обем на поръчки, но разбира се, това би било идеален начин за вас да си осигурите добър страничен доход. Комисионната ще ви бъде изпратена по банков път. Започнете още сега с регистрация в Аквасорс. Лесно е!

Повече информация за продуктите

Тъй като трябва да сте добре запознати с всеки един продукт, ще получите подробна информация за употребата им. Така ще помогнете и сами на себе си в избора на най-подходящите продукти за вас и вашите близки.

Собствен бизнес

Можете да изградите свой бизнес и да подсигурите бъдещето си: Ако винаги сте мечтали за свой, собствен бизнес, сега имате възможност да създадете такъв. Тук никой не може да ви уволни. Вие сами създавате своята сигурност, като развивате собствен бизнес.

Безплатно онлайн обучение

Ще получите подкрепата на голямото семейство на Аквасорс още от първия ден на своята регистрация. Можете да се учите от комфорта на своя дом или пък докато извършвате ежедневните си задачи. 

В мрежата има десетки видеа със съвети и истински истории на хора, които вече са променили живота си и са се възползвали от възможността да печелят допълнително като Аквасорс дистрибутори. Вижте какво имат да ви кажат и почерпете от техния опит.

Лесно начало

Можете да закупите пакет „Лесно начало” на страхотна цена още със своята регистрация в Аквасорс. Платете само 98 лв. при редовна цена от 183 лв.

Поръчвате лесно и бързо без сложни схеми и множество документи. Дори да нямате никакъв опит с онлайн продажбите, не се притеснявайте. Компанията ви предлага лесен начин за пускане на поръчки.

Възможности за развитие

Всеки месец получавате нови възможности за развитие: Можете да получите страхотни подаръци и бонуси, ако се занимавате по-сериозно с дистрибуцията на Аквасорс. Компанията ви предлага още специални отстъпки и допълнителни поощрения, за да генерирате добър допълнителен доход.

Гъвкавост

Вие решавате кога да работите. Никой не ви притиска с работно време и неотложни задачи. Работете, когато желаете, когато имате вдъхновение и когато имате време. Работете, докато се грижите за семейството си, докато се наслаждавате на живота, докато спортувате или учите.

Личностно развитие

Аквасорс ви предлага възможности за личностно развитие: Никога не е късно да подобрите собствените си умения, да усвоите нови такива, да се учите и да се развивате. Като дистрибутори на Аквасорс вие ще бъдете мотивирани да работите над своята адаптивност, дисциплина, комуникация, решителност, упоритост, смелост, творчество, убедителност, предприемачество. И всички тези качества ще ви бъдат полезни и в останалите ви начинания. В този смисъл като дистрибутор на Aквасорс вероятно ще постигнете успехи и в други области на живота си.

Нови приятели

Можете да се запознаете с нови хора, с които споделяте сходни интереси: Хората, които се занимават с Аквасорс бизнес, знаят колко е важно да държат контрола над собственото си здраве в ръце. Те споделят вашите виждания за живота и можете да си бъдете взаимно полезни. Защо да не откриете нови приятели, докато печелите пари и се грижите за здравето на цялото си семейство?

Без дискриминация

Без дискриминация по възраст, пол, образование, раса или религия: В Аквасорс тези неща нямат значение. Всички имат равни шансове за развитие. От вас зависи дали искате да бъдете повишени.

Ще получите признание

За разлика от други компании, Аквасорс обича да отбелязва успеха на всеки един свой дистрибутор. Независимо колко малък е той, вашият успех има значение.

Регистрацията като дистрибутор не ви задължава с нищо, освен една-единствена поръчка годишно, за да се поддържа акаунта активен. Както вече казахме, не сте длъжни да поддържате годишен оборот, нито да се съобразявате с минимален обем на поръчката, не дължите и годишни такси. Няма скрити уловки, клаузи с малки букви. Никой не иска по никакъв начин да ви навреди. Всичко е точно, ясно и коректно от самото начало.

За да се регистрирате и да пазарувате на дистрибуторски цени на Аквасорс, трябва единствено да заплатите  такса за регистрация от 99 лв, а в комбинация с Лесно Начало излиза 14 лв (при редовна цена 183 лв). Сумата е еднократна и може да бъде заплатена както с банков превод, така и по EasyPay.

Регистрацията ви е за срок от 12 месеца. Това означава, че ако не направите нито една поръчка през календарната година, регистрацията ви ще бъде прекратена. За да запазите регистрацията си, може да направите и една, единствена поръчка. Не сте длъжни обаче да поръчвате всеки месец, нито да поръчвате за други хора освен за себе си. Може да бъдете дистрибутор на Аквасорс и само за ваши нужди. Нещо повече: ще получите куп подаръци, ако пазарувате редовно.

Не пропускайте своя шанс да пазарувате изгодно и да печелите пари. Дори да не сте сигурни, че ви се занимава с това, просто опитайте за някакъв период от време. Нищо не губите и не поемате никакъв риск. Можете само да спечелите десетките неща, за които говорихме по-горе.

Ако не живеете в България, можете да се регистрирате и от чужбина. За целта следвайте стъпките за Регистрация в чужбина.

Можете също така да използвате една регистрация с приятел: да поръчвате заедно и да си делите комисионната. Колкото по-голяма е поръчката ви, толкова повече ще печелите. Това е идеален вариант за хората, които се регистрират, за да поръчват с отстъпка за личните си нужди.

АкваСорс Лесно начало програма

Защо е важно да вземете своята програма „Лесно начало” на промоционална цена?

Може би тепърва откривате чудото Аквасорс и нямате много опит с нашите продукти? В този случай програма „Лесно начало” ще ви помогне да научите повече за тях. Комплектът включва четири натурални продукта: Водорасли АФА; Храносмилателни ензими; Бифидус Комплекс и Ацидофилус.

Тези висококачествени продукти са предназначени да поддържат оптимални нива на ензимите и полезните бактерии, така че стомашно-чревният ви тракт да работи ефективно и правилно. Не пропускайте да закупите комплекта на фантастична цена за дистрибутори.

Регистрирахте се в Аквасорс и сега какво?

След като сте преминали през цялата регистрация и сте получили свой дистрибуторски номер, можете да се залавяте за работа. На личния ви имейл, който сте въвели във формата за регистрация, ще получите данни, с които да влезете във Вход за дистрибутори в официалния сайт за България. Това е начинът да поръчвате директно от aquasource.net.

Можете да поръчвате и по телефона, като за целта използвате един от посочените в сайта телефони на компанията.

И все пак, да повторим защо е важно да си направите регистрация като дистрибутор в Аквасорс

  • За да поръчвате продукти Аквасорс на дистрибуторски цени: 30% намаление не е за изпускане, нали така?
  • За да печелите допълнително от любимите си продукти и да помогнете на семейния бюджет.
  • За да получите бонуси, подаръци и възможност за израстване.
  • За да разберете нещо повече за компанията Аквасорс.
  • За да помогнете на своите близки да променят живота си и да се погрижат за здравето си.
  • За да усвоите нови умения, да натрупате нови знания чрез различните формати за безплатно обучение на компанията.
  • За да зададете всичките си въпроси за продуктите, които използвате и да получите качествени отговори.

Получете своите 30% намаление без никакви задължения, ограничения и условия. Никой друг няма да ви направи подобно предложение. Пазарувайте изгодно за себе си и близките си. Изградете своя мрежа от клиенти, ако искате да имате свой печеливш бизнес.

Ние ще ви помогнем да пазарувате на цени за дистрибутори от Аквасорс и ще ви съдействаме, ако срещнете трудности при регистрацията. Не се колебайте да се свържете с нас при нужда!