Органичен Витамин Д

55.00 лв.

Оригинален продукт на АкваСорс
0893 396 315 За въпроси или консултация
Регистрация в АкваСорс Купете с 30% отстъпка
Безплатна доставка за всички продукти

купи от официалния сайт на аквасорс

Описание

Органичен витамин Д Аквасорс е оптимална подкрепа за вашите кости, мускули, зъби и имунна система. В комбинация с червени водорасли органичният витамин D на Аквасорс ви осигурява добра мускулна функция, силен имунитет и устойчивост към външните агресори.

AquaSource използва само органичен витамин д, тъй като той се усвоява по-пълноценно и ви носи повече здравни ползи. Естествените храни се приемат по-добре от организма в сравнение със синтетичните продукти, голяма част от които се губи. Ето защо Аквасорс винаги търси и предлага съставки, които тялото ви познава и усвоява лесно.

В допълнение към това Аквасорс използва методи, които увеличават хранителната стойност на съставките в своите добавки.

Витамин Д

Вашето тяло се нуждае от този витамин, за да поддържа костите, зъбите, мускулите и имунитета ви. Той е важен и за абсорбирането на калция от храната. Следователно комбинацията от двете хранителни вещества е от съществено значение.

Вашето тяло се нуждае от витамин Д и за да ограничи загубата на костна маса и да намали риска от остеопороза. Достатъчният му прием гарантира и оптимална мускулна функция. А това е важно за добрия баланс и намаляване риска от падане.

Витамин Д играе роля и в поддържането на силния имунитет. Активната му форма се превръща в бели кръвни клетки и осигурява клетъчен имунитет. Това ви прави по-устойчиви на вируси и патогени.

Хората обикновено не получават достатъчно витамин Д през зимните месеци и дори през лятото, ако не излизат често на открито. Освен това ние живеем в умерена климатична зона, което означава, че произвеждаме по-малко от този витамин.

Аквасорс ви осигурява витамин Д от органични гъби на прах. Те са чудесен източник на витамин Д2 и реално не се преработват, поради което запазват пълния си хранителен състав.

Червени водорасли

Lithothamnion са рядък вид водорасли, които Аквасорс добива от чистото и минерализирано дъно на Атлантическия океан, не далече от северозападното крайбрежие на Исландия. Те са отличен източник на калций.

Калцият е важен компонент за вашите кости. С течение на годините количеството му постепенно намалява, което повишава риска от остеопороза. Често това изобщо не се усеща, докато костите ви не станат твърде крехки. Ето защо е важно да приемате достатъчно калций, за да поддържате костите здрави до дълбока старост.

Витамин Д Аквасорс е на достъпна цена и ви осигурява достатъчно калций, за да покриете дневните си нужди. Това обаче не означава, че не трябва да се храните пълноценно и да спортувате или най-малкото да се движите при всяка възможност.

Органична Алфалфа

Кълновете от люцерна са истински концентрат от хранителни вещества и фибри. Те са и висок енергиен източник. Включването им в диетата подпомага здравето на сърцето, намалява кръвното налягане и холестрола, тъй като са силно алкализираща храна.

Аквасорс Витамин Д е добавка с десетки ползи и ефективно решение за запълване на запасите ви от калций. Три капсули дневно ще ви предпазят от отслабване на имунната система, загуба на костна маса и остеопороза, мускулна слабост и хронична умора.

Органичен Витамин Д на Аквасорс ще ви осигури нужната енергия, за да се справяте с лекота с ежедневните си задачи и да спортувате активно.

За кого е препоръчителен Вит Д Аквасорс?

Препоръчваме тази чудесна добавка на всички, особено през зимните месеци. Дългите часове в офиса и ограниченият престой на открито през студените месеци определено ви поставят в риск от дефицит на вит D. Освен това бедната на витамин Д храна също допринася за това.

Поръчайте вашата добавка на изгодна за Витамин Д Аквасорс цена и започнете профилактика. Подкрепете имунитета си през студените месеци, а също и през променливото време, когато слънцето е слабо.

Изложени на риск от дефицит на vitamin D по правило са бременните и кърмещите жени, малките деца, хората над 65 години и всички, които прекарват твърде много време в затворени пространства. Тъмният цвят на кожата също повишава риска от дефицити.

Аквасорс се грижи за здравето на цялото семейство. В мрежата ще откриете стотици положителни за органичен Витамин Д Аквасорс мнения на хора, които вече използват суперхраните и добавките ни.

За съжаление храната става все по-бедна на витамини поради преработката й. А когато се храните предимно с полуфабрикати и закуски на крак, трудно можете да си осигурите пълноценно хранене.

Качествените добавки с органични съставки са добър начин да подсилите организма си. Аквасорс ви предлага широка гама от суперхрани, от които можете да изберете според своите нужди. Разгледайте богатия ни продуктов каталог и мнения от клиенти и поръчайте лесно и удобно от уюта на своя дом.

Състав

AquaSource Органичен Витамин D с натурален калций Хранителна добавка – 60 капсули Нетно количество – 31g

Съставки

в препоръчителен дневен прием от 1 и 3 капсули:

 • Lithothamnion (червени водорасли) – 255mg/765mg
 • Органична Алфалфа на прах – 117mg/351mg
 • Органични гъби на прах – 60mg/180mg

Естествено осигуряващи:

 • (400/1 200 iu) Витамин D – 10µg (200%*)/30µg (600%*)

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

Указания

Указания за употреба

 • Вземат се по 3 капсули дневно.
 • Да се съхранява на сухо и хладно място.
 • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
 • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
 • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

Производител: Specialbalance Ltd

Здравни твърдения

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

 • Витамин D допринася за подпомагане на имунната система.
 • Bитамин D подпомага поддържането на нормални кости, зъби и мускулна функция.
 • Витамин D допринася за нормалното усвояване/използване на калция и фосфора.

Алергени

Данни за алергени

 • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Мнения

Все още няма мнения.

Напишете първото мнение за „Органичен Витамин Д“