Продукти на АкваСорс

Природата създава най-добрата суперхрана. Всичко, от което се нуждае човешкият организъм, за да бъде здрав и силен, е дело на майката природа. На това правило се основават и продуктите на Аквасорс, изключително насочени към хората, които ценят здравето си.

Хранителните добавки Аквасорс съдържат важни хранителни вещества: витамини, минерали, ензими, аминокиселини и антиоксиданти във висока концентрация и с отлично качество. За разлика от храните с неясен състав, с продуктите на Aquasource знаете точно колко от всяка активна съставка получавате.

Човешкото тяло е това, което прави една суперхрана толкова специална. Ако му дадете правилните вещества, лесно можете да живеете и 100 години без сериозни заболявания. И това е така, защото тялото ви може да се поддържа и лекува само. За целта обаче трябва да се храним с висококачествени храни, без да поглъщаме с тях и нежелани вещества. Проблемът е, че трудно можем да поддържаме такава диета цял живот.

Поради ускорените производствени процеси, неправилни методи за приготвяне и замърсяване, хранителните вещества в храните рязко са намалели през последните години. Суперхраните на Аквасорс могат да бъдат оптималното решение, защото малки дози от тях ще ви дадат всичко нужно, за да бъдете здрави, силни и енергични.

AquaSource е компания с проста философия: най-сигурният път към оптималното здраве е да дадем на тялото всички нутриенти, от които се нуждае, получени само от естествени източници. Компанията следва основните си принципи и днес и не прави компромиси с качеството на ресурсите, които използва.

Аквасорс предлага качествени продукти вече повече от четвърт век. Във всеки един от тях са използвани само най-добрите, натурални съставки, които могат да бъдат открити в природата. Вместо да залага на луксозните опаковки и скъпата реклама, които оскъпяват допълнително продуктите, компанията се стреми към достъпна цена и участва активно в благотворителност.

Бъдете сигурни, че с поръчка онлайн на продукт на Аквасорс от нашия каталог получавате високо качество, десетки ползи за здравето си и давате своя принос към благотворителните каузи на компанията, свързани с реновиране на редица училища в България.

В нашия каталог на Аквасорс ще откриете най-доброто за себе си и за своите деца. Присъединете се към семейството на Aquasource и защитете здравето си от вредните влияния на околната среда.

В състава на много от добавките на Аквасорс присъства една от най-ценните и пълноценни храни на света, а именно синьо-зелените водорасли. Компанията добива и отглежда органични водорасли в най-чистото сладководно езеро в света.

Особеното при синьо-зелените водорасли е съставът на водата, в която виреят. Тя е специална комбинация от минерали, която се дължи на вулканичната дейност в района, където се намира езеро Кламат. Това е причината водораслите АФА да растат и да се култивират само там.

Забележителният им хранителен профил ги превръща в една от ценните суперхрани за човека. Използването на иновативни и щадящи производствени процеси ви гарантират, че практически няма загуба на хранителната им стойност.

Вие получавате хранителни вещества в пълна хармония с природата и дело на милиарди години еволюция. Няма как да сте по-близо до истинската си същност – тази, която природата ви е отредила.

Водораслите в нашите добавки са чист източник на ключови хранителни вещества, включващ над 60% протеин. Те съдържат ценни антиоксиданти, бетакаротин, витамин В12, желязо и други основни минерали.

Получавате всичко това не от синтетични източници, а от природата. Благодарение на натуралния си състав, Водорасли АФА се смилат и усвояват лесно от организма ви. Препоръчваме ги горещо на всички вегетарианци и изобщо на хората, които не се хранят балансирано и пълноценно.

Ако искате добавка с ефективен хранителен състав, най-близък до природата, Водорасли АФА са вашето най-добро решение. Те са сред най-търсените добавки в нашия Аквасорс каталог.

Когато се приемат редовно, водораслите АФА имат редица положителни ефекти, а именно:

 • Детоксикират и прочистват тялото ви
 • Противодействат на неврологичните разстройства
 • Помагат ви да се справите с умората и да се чувствате по-жизнени
 • Подкрепят мощно имунната ви система
 • Благоприятстват умствената ви дейност и ви правят по-концентрирани и продуктивни
 • Правят ви по-енергични
 • Стимулират клетъчното делене
 • Стимулират храносмилането
 • Подобряват настроението.

Открийте предимствата на водораслите Аквасорс от нашия онлайн магазин и вземете своята порция здраве и енергия.

Тъй като водораслите AFA виреят в езерото Кламат, което съдържа вода от околните вулканични планини, те са особено богати на жизненоважни вещества. Съдържат главно висококачествен биологичен протеин, богат на есенциални аминокиселини като:

 • Триптофан
 • Фенилаланин
 • Лизин
 • Метионин
 • Тирозин
 • Глицин
 • Цистеин
 • Глутаминова киселина и много други.

Глутатионът е един от най-мощните антиоксиданти, който ни предпазва от вредни вещества и поддържа имунната система. Може да си набавите този ендогенен антиоксидант с поръчка онлайн на нашите aquasource продукти.

Не се чувствате толкова енергични, колкото бихте искали? Ежедневните ви дейности се превръщат в мъчение, защото ви костват повече енергия от обикновено? Имате тъмни кръгове под очите, чувствате се летаргични и наистина просто искате да се излежавате по цял ден?

Ако и вие се чувствате така, включете незабавно хранителните добавки на Аквасорс за повече енергия: „Зелена енергия”; „Морска енергия”; „Мака енергия”; „Мигновена храна Слънчева енергия” или „Супер плодова енергия С”.

Тези продукти Аквасорс ще направят много повече за вас от това да ви дадат енергия. Те ще подкрепят нервната и имунната ви система, като подсигурят нормалната им функция. Също така ще стимулират производството на червени кръвни клетки и когнитивната функция.

Благодарение на широката гама от ценни хранителни вещества, които се съдържат в тези продукти на Аквасорс, вие ще се чувствате енергични, силни, концентрирани и продуктивни. Не искаме ли всички точно това: да имаме енергия за ежедневните си задачи, за любимите си хобита и занимания със семейството? И междувременно да не боледуваме и да не страдаме от различни дефицити?

Ако и вие искате това, разгледайте нашиият каталог с Аквасорс продукти на страхотни цени. За да се будите с усмивка и да заспивате удовлетворени. За да гледате как децата ви растат здрави и силни. За да боледувате по-малко и да се възстановявате по-бързо.

Динамичният начин на живот поставя допълнителни изисквания към вас. Независимо дали спортувате интензивно, или денят ви преминава твърде активно, вие се нуждаете от мощна подкрепа. Можете да я получите от висококачествените ни продукти на Аквасорс на промоционални цени.

Изберете Коластра КолАктив 3, Флексибилити, Лайтън Ъп или Коензим Q10 с хром. Тези добавки са отлична хранителна подкрепа за вашия динамичен живот. Независимо какъв е хранителният ви режим, те са идеално допълнение към диетата ви.

Ако боледувате често и трудно се възстановявате след заболяване, не губете време и започнете превенция с Коластра КолАктив 3. С двойни дози витамини и антиоксиданти, тази хранителна добавка ще върне силата на имунитета ви. Подходяща е както за децата, така и за възрастните. Спортистите могат да й обърнат особено внимание.

Препоръчваме Лайтън Ъп  на всички, които живеят активно и искат да намалят своето тегло. Тази добавка е част от вашето балансирано хранене и ще ви помогне да постигнете желаните килограми без никакъв риск за здравето. А с нашите промоции на Аквасорс наистина е изкушаващо да се поглезите с качествени добавки.

Лайтън Ъп  ще осигури на имунната ви система мощна подкрепа, ще даде тласък на метаболизма ви и ще стимулира изгарянето на мазнините. С този продукт е лесно да управлявате теглото си, като адаптирате по-бързо организма си към диетичния режим.

Флексибилити е още един първокласен продукт на Аквасорс от нашия онлайн магазин за хранителни добавки. Тази добавка съдържа внимателно подбрани, натурални съставки, които работят в подкрепа на ставите.

Глюкозаминът и хондроитинът в комбинация с още 5 други натурални съставки ви осигуряват най-добрата грижа за ставите. Те ви гарантират допълнителни градивни елементи за хрущялните клетки, което ги прави способни да предотвратят по-нататъшно увреждане на ставния хрущял или дори да поправят щетите, ако вече има такива. Подобрение се наблюдава и по отношение на функционирането на колянната става – слабо място на почти всеки човек.

Друг продукт, който заслужава вашето внимание в нашия каталог е Коензим Q10 с хром. CoQ10 е мощен антиоксидант с множество функции в човешкия организъм. Ролята му в трансформирането на храната и кислорода в метаболитна енергия в клетката е изключително важна.

CoQ10 поддържа метаболизма ви в отлично състояние и помага на тялото ви да генерира повече енергия. Аквасорс използва само естествено произведен Коензим Q10. Погрижете се за ставите си още сега, особено ако спортувате активно.

Пробиотиците ви осигуряват правилно функциониране на стомашно-чревния тракт и помагат за поддържането на имунната система в оптимално състояние. В резултат на това можете да се предпазите от редица болести и да запазите здравословната среда в чревната флора, когато приемате тежки лекарства. Пробиотиците на Аквасорс в нашия онлайн магазин съдържат полезни бактерии, които могат да намалят стомашните оплаквания, чрез положително въздействие върху стомашно-чревния тракт. Те подобряват общото ви чревно здраве, стимулират усвояването на така важните витамини от група В, като възпрепятстват растежа на „лошите” бактерии.

Предлагаме ви три уникални продукта, които ще подкрепят мощно чревното ви здраве:

 • Ацидофилус: за поддържане на добър баланс на чревната флора и добро храносмилане, както и за подобряване на усвояването на хранителните вещества от храните. Червените водорасли Lithothamnion и суперхрана от органични водорасли ви осигуряват големи дози хранителни вещества, антиоксиданти, включително бетакаротин и хлорофил.
 • Бифидус Комплекс: Няма по-добър начин да насърчите стомашно-чревната система от приема на нашия комплекс Bifidus. Чрез уникална комбинация на три полезни щама пробиотик Bifidus (Breve, Infantis, longum) и червени водорасли Lithothamnion и органична суперхрана от водорасли AquaSource вие получавате максимално добро здраве без никакви усилия.
 • Храносмилателни ензими: Незаменима подкрепа за храносмилането и усвояването на храните от вашата диета. Добавката съдържа само ензими от растителни източници и ви осигурява висока ефективност.
Разгледайте нашите промоции на Аквасорс и изберете своите любими добавки и суперхрани на страхотни цени. Много често се налага да приемаме медикаменти, които вредят сериозно на храносмилателната ни система и дебалансират чревната флора. За да поправим щетите, които те нанасят на стомашно-чревния тракт е препоръчително да приемаме пробиотици. Нашите продукти имат голямото предимство, че не съдържат никакви синтетични съставки. Гарантираме ви, че не приемате вредни вещества заедно с пробиотиците на Аквасорс, които ще намерете при нас на изгодни цени.
За да подкрепим ефективно детското здраве, сме подбрали най-добрата селекция на добавки Aquasource на супер цени. Когато децата растат, е много важно да получават всички необходими хранителни вещества. Много деца обаче избягват определени храни, особено зеленчуците. Това поставя под съмнение доколко храненето им е пълноценно.

Ще ви предложим няколко добавки, които можете да приемате заедно със своето дете:

 • „Триъгълник на здравето“: Коластра Колктив 3, Зелена енергия с АФА водорасли и есенциални мастни киселини, с които поддържаме здравето на децата
 • Течно злато: Нашата специална смес от Омега 3, 6, 7 и 9 киселини и витамин D3 е изключително подходяща за деца. Съставките са изцяло натурални, без токсини и от най-високо качество. Препоръчваме тази добавка на цялото ви семейство.
 • Органичен витамин D: Вашето тяло се нуждае от витамин Д, за да абсорбира калция и фосфора от диетата ви. Той е важен също за правилното функциониране на мускулите, бъбреците и имунната система. Витамин D е още по важен за децата и особено за следните категории: всички деца под 4 години; децата над 4 години с тъмен тен; децата, които прекарват по-малко от 30 минути на ден на открито на дневна светлина. Органичният витамин Д на Aquasource на изкушаващи цени е отличен начин да осигурите подкрепа на детския организъм, а и на самите себе си.
Направете своята Аквасорс поръчка онлайн при нас и подкрепете здравето на цялото семейство. Ние ви предлагаме най-добрите цени на продукти Аквасорс от най-високо качество и проверен произход.

Докато се грижите за здравето си отвътре с предлаганите в нашия онлайн магазин Аквасорс продукти на страхотни цени, не забравяйте и за натуралните ни козметични продукти. Предлагаме ви почистващи и хидратиращи лосиони, кремове и гелове, с които да се радвате на здрава кожа всеки ден.

Козметичните продукти на Natural Being с манука имат лека текстура, която ще помогне на кожата ви да разцъфти, без да я натоварват с вредни съставки. Те ще стимулират обновяването на клетките, ще хидратират в дълбочина без мазни следи.

Знаем, че е невъзможно да изберете само един продукт от богатия ни каталог, затова ви препоръчваме да започнете с Aquasource Лесно начало програма. Сигурни сме, че след като се запознаете отблизо с безкрайните предимства на нашите продукти Аквасорс и цени като за приятели, ще станете част от голямото ни семейство.

Продуктите на АкваСорс, които ще откриете в този онлайн магазин съдържат най-добрите, чисти, органични съставки, които подобряват здравето ви по естествен път. Те работят в хармония с вашето тяло и ви подкрепят всеки ден във важните неща за вас.